Davee Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2010 Ahoj, vždycky, když jsem otevřel dvířka, hrana u pantů jakoby přeskočila "ven"... Nevěděl jsem, čím to je, až teď jsem to otevřel zas :) a už mi to bylo jasný, protože vyletěl ten zobáček, který ty dvířka drží :cheesygrin: ... Tkže je nesmim otevírat :D Přemýšlel jsem rovnou o vyndání mechaniky, ale pak mě napadlo, že kdyby náhodou jsem si chtěl zahrát některý z UMD her co mám, že by se to hodilo, ale přijde mi trochu moc 300,-Kč za nový dvířka... Co myslíte, má to cenu, nemá? Citovat
Venan Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 Já mám taky ten jeden zobáček ulomenej a mechanika funguje furt v pořádku, vše přehrává jak má... Tobě ty UMD nefungují v té mechanice ???? Citovat
BadBoy007 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 Dave tu ich mas lacnejsie: http://cgi.ebay.com/Steel-Ring-UMD-Repair-Door-Cover-Sony-PSP-SLIM-2000-/180507382477?cmd=ViewItem&pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item2a071412cd Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.