Davee Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Ahoj, vždycky, když jsem otevřel dvířka, hrana u pantů jakoby přeskočila "ven"... Nevěděl jsem, čím to je, až teď jsem to otevřel zas :) a už mi to bylo jasný, protože vyletěl ten zobáček, který ty dvířka drží :cheesygrin: ... Tkže je nesmim otevírat :D Přemýšlel jsem rovnou o vyndání mechaniky, ale pak mě napadlo, že kdyby náhodou jsem si chtěl zahrát některý z UMD her co mám, že by se to hodilo, ale přijde mi trochu moc 300,-Kč za nový dvířka... Co myslíte, má to cenu, nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venan Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Já mám taky ten jeden zobáček ulomenej a mechanika funguje furt v pořádku, vše přehrává jak má... Tobě ty UMD nefungují v té mechanice ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy007 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Dave tu ich mas lacnejsie: http://cgi.ebay.com/Steel-Ring-UMD-Repair-Door-Cover-Sony-PSP-SLIM-2000-/180507382477?cmd=ViewItem&pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item2a071412cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.