crab2man Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Ahojte, mam serial v AVI souberech na DVD. Chtel bych to zkopirovat na HDD XBOXU, aby se to porad nenacitalo z DVDcka. Je to mozne? Jeste se chci zeptat zda je mozne v XBOXU udelat nejaky playlist, abych nemusel kazdy dil zapinat zvlast... diky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Tak to ti asi nepůjde - xbox funguje jen jako přehrávač a na .avi potřebuješ mít v xku nainstalované kodeky a to se každému nepodaří . Mně a více dalším lidem to nejde . Povedlo by se ti to spíš na videu s HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crab2man Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Tak to ti asi nepůjde - xbox funguje jen jako přehrávač a na .avi potřebuješ mít v xku nainstalované kodeky a to se každému nepodaří . Mně a více dalším lidem to nejde . Povedlo by se ti to spíš na videu s HDD . Ahoj, me se to povedlo normalne. Dal jsem tam DVD s avi, najel na video library a current disc. Ta jsem najel na AVI. Vyskocilo me, ze to chce cosi stahnout dal jsem confirm a hotovo... u vas to tak nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Přes live to funguje, ale pokud kodeky stáhneš přes PC a nahraješ na HDD, tak to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Crab2man : Mně se to nepovedlo ani tak jak píšeš přes připojení na live . A vím o dalších případech , že jim to nešlo také ani updatováním z netu . Psal jsem na zákaznickou podporu MS a odpověděli mi , že to nejde , že podporován je jen formát wmv . Tak se divím , že vůbec jdou ty kodeky z live stáhnout , když mi odepsali , že nejsou podporovány . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crab2man
Ahojte,
mam serial v AVI souberech na DVD. Chtel bych to zkopirovat na HDD XBOXU, aby se to porad nenacitalo z DVDcka. Je to mozne?
Jeste se chci zeptat zda je mozne v XBOXU udelat nejaky playlist, abych nemusel kazdy dil zapinat zvlast...
diky,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.