Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

blackra1n nejde :(

Martox

Otázka

čau mám WinXP a když si stáhnu blackra1n a zapnu tak mi to napíše "aplikace nemohla být spuštěna, protože ASL.dll nelze najít.Potíže provděpodobně odstraníte opětnou instalací aplikace" dám OK pak se mi tam oběví tabulka blackra1nu dám make it ra1n a napíše to "Je možné, že informace, se kterými jste pracovali, budou ztaceny. Nevíte co stím na youtube jim to na WinXP normálně de ..Prosim poreďte ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Arcane: když si stáhne tuhle knihovnu tak to po něm bude chtít další :D taky jsem to zkoušel když mi nešel Blackra1n spustit dal sem ho do týhle složky (na Win7 x64)

C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Apple Application Support

pak to jelo

Odkaz ke komentáři

• 0

čau mám tu ještě problém s iTunsem když ho chci zaptnou tak mi to napíše "Quick time failet to intialize (error-2096).Quick time is required to run. a pak tam je že mám reinstallovat iTunes už sem to dělal 2x a přesto to furd píše nevíte co sim prosim ... prominte že vás furd takle otravuju :) )

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky mi to psalo tu knihovnu ASL.dll

Pomohlo: (WIN XP Profesional)

1) Nakopirovat blackra1n.exe do adresaře: c:\Program Files\Common

Files\Apple\Apple Application Support\

2) Otevřeš v tom adresaři (c:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support\) blackra1n.exe dáš make it ra1n a počkáš za chvilku to máš hotovo :idea:

3) Užívej si Jailbreaku :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu