ScateR Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Ciao lidi nevite nekdo o nejaky dobry strategii kterou budu moci hrat s kamosema po hamachy?? LOTRa znam to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 bezpochyby stronghold crusader nebo command and conquer generals / tiberium wars / red alert atd... Empire earth 2 , Rise of nations .... pecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 bezpochyby stronghold crusader nebo command and conquer generals / tiberium wars / red alert atd... Empire earth 2 , Rise of nations .... pecky nejake trochu novejsi ?? od EA to je vse na jedno brdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Demigod jsme docela dost hráli na koleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 jeste naky jiny ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 slyšel jsem od souseda,že nejlepší je Starcraft,ale mně to nebaví,můžeš to zkusit-je to spíš také sci-fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 slyšel jsem od souseda,že nejlepší je Starcraft,ale mně to nebaví,můžeš to zkusit-je to spíš také sci-fi to take znam. ale je problem to hrat musis mit battlenet nebo co.. je to slozite.. a dvojky sou taky dobry ale zatim nejde multak.. neco s tankama nebo neco jako age of mithology Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Tak když to jde po lanu tak to musí jít i po hamatchi. S tankama je dobrý blietzkrieg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 omg tak zapni google a najdi si když se ti nic nelíbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Comand Conquer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.