vrana.p Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 při naformátování... nelze zvolit jiný typ je tam pouze FAT32 :-/ není nějaký program ?? Díky Citovat
bizzi83 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 mě to nabízí 4 různý typy systému souborů...ty nemáš Win7?? Citovat
Lentilek2 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 Takže tady je návod(nevím jestli půjde):Start -> Spustit -> cmd -> do příkazového řádku napsat: convert F(písmeno flashky): /fs:ntfs zkusit to můžeš http://www.pcporadenstvi.cz/konvertujeme-fat32-na-ntfs (přesnější návod) Citovat
Dark_user Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 Lentilek2; hmm, až na to že flashka se asi nebude mít prirazene pismeno C, takže musi nahradit "c" pismenem flashky... vrana.p; Hlavní nabídka start - spustit - cmd - format ?: /FS:NTFS /Q /X ?=písmeno zařízení (toho flash disku), který chceš formatovat Citovat
vrana.p Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2010 jj, pochopil jsem a dííky moc hoši, už jsem chtěl něco rozbít. ;) Díííky moc a ať se Vám daří ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.