vrana.p Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 při naformátování... nelze zvolit jiný typ je tam pouze FAT32 :-/ není nějaký program ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 mě to nabízí 4 různý typy systému souborů...ty nemáš Win7?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Takže tady je návod(nevím jestli půjde):Start -> Spustit -> cmd -> do příkazového řádku napsat: convert F(písmeno flashky): /fs:ntfs zkusit to můžeš http://www.pcporadenstvi.cz/konvertujeme-fat32-na-ntfs (přesnější návod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Lentilek2; hmm, až na to že flashka se asi nebude mít prirazene pismeno C, takže musi nahradit "c" pismenem flashky... vrana.p; Hlavní nabídka start - spustit - cmd - format ?: /FS:NTFS /Q /X ?=písmeno zařízení (toho flash disku), který chceš formatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 jj, pochopil jsem a dííky moc hoši, už jsem chtěl něco rozbít. ;) Díííky moc a ať se Vám daří ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.