Besself Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Caw dostal jsem se ke staršímu ale na takovéto víkendové hraní dostačujícímu compu. Jenom grafická karta ho ve hrách brzdí-doufám že pomužete s výběrem nové karty počítám tak s investicí do 1500kč (jen agp slot) Předem díky za návrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 mohl bys alespon priblizne napsat, jak vykonym nebo jake jsou komponenty v tom vikendovym pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawer64 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 http://www.uptime.cz/index.php?id_katalog=736986 - 1535,- (nejlepší AGP karta,měl sem ji taky, vklidu si naní zahraješ COD 4 a MW 2, ale s takovím GTA IV,AC 1/2 nepočítej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Besself Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 No tak nejsem si uplně jistý jestli ten muj comp vubec tuhle kartu využije mam tam jen 2400MHz CPU a 1024MB RAM co jsem zjistil tak aspon na codko 4 by to melo stačit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=92698 s touhle grafikou by to melo jet ok, ja ji prodavam ptotoze jsem si koupil novy pc ja na ni cod 4 dohral, ale nevim jak cpu jinak napis jaky mas cpu a ja ti povim jestli to bude stacit (jen takt nestaci, to je to nejmensi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Besself Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Mam zrovna taky tenhle celeron. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 a jakou mas teplotu? ja nemohl taktovat kvuli zakladovce ale pokud taktnes tak to bude ok me brzdil pri cod 5, tak se to uz obcas sekalo, ale cod 4 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Besself Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Desku mam p4r800-vm počítač nemám po ruce takže teplotu nezjistím ale někde sem četl že taktovat na týhle desce vubec nejde.Dále tu mám ale a7v600 s procesorem AMD AthlonXP 2500 tak teda nevim co je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 to je asi lepsi ten celeron ale jak rikam, pokud ho taktnes o par Hz, poijede ti cod 5 cod 4 bez pretaktu ale taktovat by jit melo, podle toho jak stary mas bios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.