Bartolomeus Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Omylem jsem poslal Iphone do pracky samo je ko mam nejakou moznost ze zalohy v Itunes obnovit kontakty a dalsi veci? Dik za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Mel jsi JB? Pokud ano, tak nemuzes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Kdyz ho jeste zprovoznis nebo ti to ukaze v pc pripojeni tak jo ;).Taky mi jednou spadl do vody a pak po chvilce blbnul ale za 4 dny myslim prestal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lord1382 Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Je dost možné, že ti po nějaké době přestane fungovat (vlhkost je sviňe)... Ale doufám, že Ti bude dobře sloužit co nejdéle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Doporučuji navštívit některý ze servisů iphone... iphone ti kompletne vycisti a daji do ultrazvukové lázně. Tím absolutně zabrání korozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lord1382 Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Přesně tak, doporučuju ho navštívit co nejdříve, aby pak už nebylo pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartolomeus Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Dik vsem za rady, nemel jsem vubec cas jezdit do servisu takze iphone je v kosi a mam novy :D. Po zapnuti a prvnim pripojeni k iTunes se zeptal zda chci obnovit ze zalohy dal jsem ano a po cca 20 minutach hup a mam zpet kontakty fotky atd. Aplikace pochopitelne ne jeste musim poresit jailbreak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 V kosi ? Kamo, tos mohl alespon poslat mi na nahr.dily Za to postovne bych to vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bartolomeus
Omylem jsem poslal Iphone do pracky samo je ko mam nejakou moznost ze zalohy v Itunes obnovit kontakty a dalsi veci?
Dik za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.