deepthroat1468623923 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Čau, jedná se o pack všech vydaných DLC do Burnoutu (CZ Store), obsahuje: - Big Surf Island - Party Pack - Time Savers - Legendary Cars Collection - Toys Collection - Cops and Robbers - Boost Specials Cena by byla cca 70-100Kč -> ještě upřesnim (na účet). Nebo výměna za podobně hodnotnou hru (nejlépe nějakou z mýho wishlistu). V případě zájmu pište SZ 8) 1) já 2) TermSCC 3) ihaveyou 4) KapaCZ 5) chromeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 počkej tohle vše za 70 Kč beru okamžitě teda jestli je to na US verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Mám zájem, napiš mi PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Pro upřesnění je to CZ store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Pokud to je CZ tak beru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Ještě dotaz jak poznám jestli mám CZ store či USA store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Pokud máš hru kupovanou v čr tak ti to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Pokud máš hru kupovanou v čr tak ti to půjde. OK, Díky moc. Takže můj zájem je vážný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Už se těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Vyprodáno, ale pokud máte ještě někdo zájem klidně napište, třeba někdo odpadne. Zájemcům pošlu během zítřka číslo účtu a přesnou cenu (PM nebo ICQ) a během přístího tejdne přihlašovací údaje. Mějte se ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 tak co? jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SULiik Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Měl bych eventuelně zájem, mohu nabídnout jak peníze tak i DLC do LBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Mam ještě poslední slot, pokud se neozve původní zájemce dám ti vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.