Risakplysak Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Není tu někdo kdo by mi poradil jak mám downgradenout 6.00? :thumbup:Oceňoval bych příspěvky:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lenochod Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Nejde to ;). Pokud nemáš psp 200x a nižší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 od psp s zakladni deskou ta083 to nejde ani psp 3000 s vyssim fw nez 5.03, ani pspgo s jakymkoliv FW ! EDIT UPRAVENO PRO RYPALA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Ted máš firmware 6.00 nebo teprve uvažuješ o updatu aby sis tu hu zahrál? Jestli máš CFW, tak si stáhni opatchovanou verzi, eventuelně si udělej zálohu UMD disku a ISO obraz patchni sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Ty si tomu teda dal korunu downgrade nejde na PSP 2000 se základkou ta-088v3 a na 3000 a GO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Risakplysak Odesláno Červen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Já to chci teprve upgradnout, ještě že jsem to neudělal !!! Jde mi o to, abych si na FW 6 nebo vyšším zahrál Invizimals (na CFW 5.50 GEN mi nejede kamera) a pak tam zase vrátil CFW 5.50 GEN. Mám PSP 1004 FAT. Děkuji za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 jestli tam mas ted 5.50 GEN, tak musis mit flashnutelne PSP (jinak by jsi tam mel OFW nebo chickhen), takze z 6.00 ti to pujde pres pandoru. Opravte mne, pokud mi neco uniklo a mylim se ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Ano downgrade půjde přes pandoru, jelikož máš PSP 1004 (FAT). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Risakplysak Odesláno Červen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Díky moc, jdu hledat návod na pandora battery. Kdyby jste věděli, tak mi dejte odkaz na ten návod, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Risakplysak Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 A ještě jedna otázka... když zmáčknu v home select, tak se mi tam objeví 5.50 VSH menu kde je volba make pandora's battery, byla by to správná volba, udělat to takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Toto nemusi vzdy fungovat. Radeji to udelej v programku, dle navodu zde na foru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Risakplysak Odesláno Červen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Takjo, jdu se tam kouknout... nedal by mi někdo odkaz? Nechci to moc dlouho hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Takjo, jdu se tam kouknout... nedal by mi někdo odkaz? Nechci to moc dlouho hledat. No a když se nechce tobě, tak někdo jiný to má za tebe dělat?... PSP-Tutorialy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Risakplysak
Není tu někdo kdo by mi poradil jak mám downgradenout 6.00? :thumbup:Oceňoval bych příspěvky:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts