Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360


far4all

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Přehrávání filmů a hudby je v podstatě funkce navíc,když už ji mechanika umožňuje . Ale xbox si kupujeme přece hlavně kvůli tomu , aby jsme mohli hrát hry . Jestli chceš přehrávat filmy na blu ray DVD , tak si kup PS 3 a nebo domácí kino s blu ray mechanikou .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nová technologie ... nová klidně může bejt, jde o to, jestli jí využiješ. Pokud chceš opravdu přehrávat BD filmy, tak jdi do PS3. BD u her se ještě tolik nevyužívá, pokud se hra nevejde na 1 DVDčko, vyjde na dvou s tim, že jedno můžeš nainstalovat na HDD. Já jsem třeba na Xku ještě na film nikdy nekoukal, když se chci na něco podívat, tak jedině přes PC, Xbox je herní konzole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

GameCard můžeš mít. Musíš se připojit na Live a v tom případě Ti hrozí ban. Pokud budeš mít iX LT 1.1, tak bys ho ale v tuhle chvíli dostat neměl - udajne se tenhle iX nedá detekovat, takže pokud nebudeš hrát hry před vydáním, online hry s poškozený stealthem a pod. opravdu bys ban neměl dostat. Jak to bude v budoucnu se neví ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

LT 1.1 je nejnovější, hry budeš moct hrát před vydáním, ale dává se za to ban. Banuje se většinou ve vlnách, takže ho nemusíš dostat hned. Flash je opravdu jen o tom, že mechanika přehraje vypálenou hru, přehraje se totiž jen firmware mechaniky ... nic víc, nic mín :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu