blastman Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Ahoj, mam nhl 07 a normál jsem ho pařil. Ale pak jsem hodil firmware na 5.50 a najednou mi to při hledání sejvu hlásí chybu a pak to spadne. jakoby by mi to nešlo najít save, ale na pamětovce je. nevíte čím to? Ostatní hry jdou. Dík za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blastman Odesláno Červen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Hlásí to nějaký 0800.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 jaky fw si měl předtím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blastman Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 3.71, fakt mě to nhl štve, nevíte čím to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Pouze savy nejdou nebo třeba i nová hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blastman Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Načte se ta hra normal až po loading toho, kde se pak mačká nějaká klávesa... pak to napíše load failed. The data is corrupted (80110306). Pak jestli to chci zkusit ještě, když dám že ne, tak se dostanu do hry a tam když chci načíst sezonu tak to napíše corrupted data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Z cfw 3.71 na cfw 5.50 nektera saved data nefunguji :) taky se mi to stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blastman Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Tak jdu si zkusit založit novej save a uvdím zda to půjde. Dost mě to nasralo, tak jsem to ani nezkusil. Snad to pak půjde normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 naformatuj kartu ale o savy bys stejne prisel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blastman Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 V čem mi to pomůže naformátovat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 po flashi nebo po zmnene FW zejmena u toho tveho bych to nejdrive naformatovel to mas jedno jak rikal lukan vise savy ti stejne nepojedou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blastman
Ahoj, mam nhl 07 a normál jsem ho pařil. Ale pak jsem hodil firmware na 5.50 a najednou mi to při hledání sejvu hlásí chybu a pak to spadne. jakoby by mi to nešlo najít save, ale na pamětovce je. nevíte čím to? Ostatní hry jdou. Dík za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.