kdyr Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 dobrý den. nějak mi trklo v hlavě že si zase zahraju rallye, ale vůbec nevím jakou. A proto potřebuju poradit jaká rallye hra je podle vás na pc nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 jedině Richard Burns Rally (s volantem) nebo Dirt2 (pokud volant nemáš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 obě hry sem hrál, ale ty Dirt 2 sou spíš arkáda, radši bych nějakej simulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 pak teda jak píšu, RBR, ale bez volantu si to "rozumně" nezahraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 dobře díky, a ještě co takhle nějaký jiný díl colinů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 mno, naposledy jsem se bavil u dvojky (Colin McRae Rally 2) a pak až u Dirt 2 psal jsi ale, že chceš simulaci, a v tom se RBR žádná jiná hra nevyrovná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 dobrá zkusim, a kdyby vás něco napadlo tak napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Pokud simulaci - tak jak píšou RBR Pokud by ti trochu té arkády nevadilo, tak není špatný Sega Rally, nebo oba DIRTY a mě se co se líbí ikdyž je to starší tak je Extreme Rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Xpand rally je taky v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.