adamgruf Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 zdravím. v biosu jsem přetaktoval cpu a potom mi nešlo zapnout pc. zvedl jsem to o 0,1V a z 266 na 275 mhz. jenom to zapne, černá obrazovka.. ani nepípne:cry:. plz poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Zkus resetovat bios , budto že vyndáš baterku ze zakladní desky a nebo v manualu najdeš jumper krerý ti resetuje bios do základního nastaveni (továrenskýho) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamgruf Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 zkusim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Hlavně nezapomeň komp odpojit od zásuvky to by ti pak bylo k ničemu , musíš nejdříve odpojit od el. sítě a nebo pokud máš tu možnost vzádu vypnout zdroj a pak teprve vyndat baterku ... baterka slouží jako náhradní zdroj pokud je PC bez přísunu el. energie a udržuje tak nastavení hodin a biosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamgruf Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 vytahl jsem kabel , baterku zapl -> nic (asi reset biosu) znova -> už to jede diky moc. plz LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.