vojtna Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Ahoj. Na mobilu mi nejela wi-di hlásilo mi to něco s přístupovým výrazem napsal sem všechno co sem měl doma na papíře a nic. zkusil sem to teda vyrestartovat. Kouknu a heslo ani jméno nemám stejný. Tak se chcu zeptat jak to mám dát zpátky? Díky vojtna PS: Pokud sem to dal do špatné sekce tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Moc ti nerozumím ale to co hledáš bude asi v nastavení routeru nebo co si vyresetoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UrbiCZ Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Jako resetoval si router? Jestli jo, tak se všechno vrátilo do defaultního nastavení. Vyzkoušej tuhle utilitku, nejednou mi pomohla, když jsem nemohl najít v manuálu heslo. http://www.routerpasswords.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojtna
Ahoj.
Na mobilu mi nejela wi-di hlásilo mi to něco s přístupovým výrazem napsal sem všechno co sem měl doma na papíře a nic.
zkusil sem to teda vyrestartovat. Kouknu a heslo ani jméno nemám stejný.
Tak se chcu zeptat jak to mám dát zpátky?
Díky vojtna
PS: Pokud sem to dal do špatné sekce tak se omlouvám.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.