gato Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 ahoj vsem...prosim o velkou pomoc ...koupil jsem si tuto hru...hraju a hraju a najednou tam mambosse,ktery mi nejde udelat. tak chci poprosit jestli mi nekdo nemuze vysvetlit,jak se aktivuji cheaty na tuto hru...nasel jsem jich nekolik,ale nejdou mi aktivovat..potrebuji jen proste preskocit tuto nepodarenou sekci :) .. mam nekreknute wii..tak mne zajima jestli je vubec mozne aktivovat cheaty bez homebrew...doufam ze ano..jinak je to v pr... :) prosim jestli je nekdo on line poradte ted,budu moc vdecny,zrovna u toho sedim a nevim si rady...dekuji moc Gato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Tak nejaky cheaty mas tu http://www.gamefaqs.com/wii/951210-marvel-ultimate-alliance-2/cheats tak snad ti nejakej pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.