Shadow222 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Lidi nedávno jsme se přestěhovali do většího, a tak starý router na PS3 už nestačí a nemůžu si zahrát po netu. Tak se ptám na nějakej zesilovač (jinak router mám D-Link nevím jakej) za rozumnou cenu. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 zkus nejdříve nejakou podomácku vyrobenou parabolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuzma11 Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 zkoušel jsem výrobu parabolky z alobalu, ale extra lepších výsledků jsem nedosáhl, nakonec jsem si vybrat wifi zesilovač od Opensatu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 kup si jakejkoli wifi repeater.. tuhle funkci ma 99% AP .. cenove kolem 400kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 zkoušel jsem výrobu parabolky z alobalu, ale extra lepších výsledků jsem nedosáhl, nakonec jsem si vybrat wifi zesilovač od Opensatu... víc než alobal se osvědčila rozříznutá plechovka třeba od shocka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Lidi nedávno jsme se přestěhovali do většího, a tak starý router na PS3 už nestačí a nemůžu si zahrát po netu. Tak se ptám na nějakej zesilovač (jinak router mám D-Link nevím jakej) za rozumnou cenu.
Předem díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.