boones36 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 nezobrazuje se mi v XBM UMD prosim cim to muze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 nefunkční mechanika nebo umd (škrábance?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boones36 Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 muze to být firmwarem ze se mi tam nezobrazuje kde nekde vypnout a zapnout) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 nemas aktivovany plugin na vypnutí UMD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 muze to být firmwarem ze se mi tam nezobrazuje kde nekde vypnout a zapnout) ne znova vyndej, očisti a zandej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boones36 Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 zadny plugin nemam a ale ona bezi slysim jak jede ale v xbm se mi nezobrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 skousel si jine umd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boones36
nezobrazuje se mi v XBM UMD prosim cim to muze byt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.