fajnokelma Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Zdravím, za nedlouho se bude rozjíždět nový projekt. Jedná se o internetový magazín o hrách. A proto hledáme nadšence, kteří by měli zájem se publicisticky podílet na tomto projektu v podobě recenzí, novinek i návodů a všech možných tématických článcích. Zejména se jedná o PS3, Xbox 360, Wii, NDS, PC, PSP, (Mobile, Iphone). Zájemci pište na: j.gerri@email.cz Každá pomocná ruka vítána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Zdravím, až budete mít tu webovou prezentaci tak mi ji pls pošli na pm, rád bych se kouknul, jestli to bude stát za to nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 OK, pošlu. Vypadá to, že během příštího týdne by to mělo provizorně běžet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Předem díky všem za zájem. A stále ještě hledáme další recenzenty a pisatele a to na jakoukoli platformu... K tomu ještě nově hledáme šikovného grafika na hlavní logo s názvem - určitou představu máme, ale jsme spíš žurnalisti a technici než grafici, takže kdyby se chtěl někdo další stát součástí pište na j.gerri@email.cz nebo PM zde. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Tak web je provizorně spuštěn a pomalu bude zaplňován. Zvolili jsme "arrastheme", ale nejspíš vybereme ještě vhodnější vzhled stránek. Nabídka spolupráce stále pokračuje, takže pište. Hodí se nám každá pomocná ruka (prozatím není nikdo, kdo by se staral o Wii a PSP sekci). Nevím jestli to není porušení pravidel, ale pro zájemce o spolupráci - stránky jsou zde www.facegame.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Stránky nic moc. Představoval jsem si něco šíleného, spoustu herních postaviček, barvičky...místo toho vidím vybledlý design bez nápadu...aha, tak je to template jak jsem si myslel...nic moc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Stránky nic moc. Představoval jsem si něco šíleného, spoustu herních postaviček, barvičky...místo toho vidím vybledlý design bez nápadu...aha, tak je to template jak jsem si myslel...nic moc :( Redakční systém jako Joomla nebo Wordpress je nejlepší volbou. Co se vzhledu týče je spíš střízlivý než akční, ale ještě uvažujeme o změně k akčnějšímu. Jinak jsem rád za poznámku. Jak jsou na tom ostatní? Máte stejný názor jako RaiN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Refresh... Změna grafiky stránek. Kdo by měl ještě zájem pište PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clier Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Výborný design, konečně stránka o konzolích, která má příjemnou barvu černá vs žlutá == výborná barevná kombinace, jen tak dál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Výborný design, konečně stránka o konzolích, která má příjemnou barvu černá vs žlutá == výborná barevná kombinace, jen tak dál :) A jakej vzhled máš na mysli? Vyzkoušeli jsme jich za poslední dobu dost, ale nejvhodněji vypadá ten, co je tam teď ten s tím vlkem. Jinak ozvalo se docela dost lidí, ale opravdu zájem jich moc nemá. Takže kdyby měl ještě další zájem, určitě napište a domluvíme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Září 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 REFRESH... facegame.cz je již rozjetý, tým se pomalu rozrůstá a web se plní, návštěvnost je dobrá a stále roste. Pokud se najde ještě další člověk, kterého baví hrát hry a psát o tom, napište mi zde pm nebo email. Pokud by se našel schopný grafik, který by zvládnul udělat profi logo, které by zapadalo do kontextu stránek, tak bychom byli rádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ahoj všem co uvažují o psaní her tak facegame.cz je skvělá příložitost a já ji využil píši tam asi už týden a je to super. kdybyste se me chteli na neco zeptat napiste pm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r0nn!e Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Kolik Ti platí? (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Kolik Ti platí? (: :lol: :lol: Peníze se vydělávají trošku jiným způsobem než psaním článků na web momentálně je to spíš jen tak For Fun :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.