Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledá se recenzent...


fajnokelma

Recommended Posts

Zdravím,

za nedlouho se bude rozjíždět nový projekt. Jedná se o internetový magazín o hrách.

A proto hledáme nadšence, kteří by měli zájem se publicisticky podílet na tomto projektu v podobě recenzí, novinek i návodů a všech možných tématických článcích. Zejména se jedná o PS3, Xbox 360, Wii, NDS, PC, PSP, (Mobile, Iphone).

Zájemci pište na: j.gerri@email.cz

Každá pomocná ruka vítána.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Předem díky všem za zájem. A stále ještě hledáme další recenzenty a pisatele a to na jakoukoli platformu...

K tomu ještě nově hledáme šikovného grafika na hlavní logo s názvem - určitou představu máme, ale jsme spíš žurnalisti a technici než grafici, takže kdyby se chtěl někdo další stát součástí pište na j.gerri@email.cz nebo PM zde.

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak web je provizorně spuštěn a pomalu bude zaplňován. Zvolili jsme "arrastheme", ale nejspíš vybereme ještě vhodnější vzhled stránek. Nabídka spolupráce stále pokračuje, takže pište. Hodí se nám každá pomocná ruka (prozatím není nikdo, kdo by se staral o Wii a PSP sekci). Nevím jestli to není porušení pravidel, ale pro zájemce o spolupráci - stránky jsou zde www.facegame.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stránky nic moc. Představoval jsem si něco šíleného, spoustu herních postaviček, barvičky...místo toho vidím vybledlý design bez nápadu...aha, tak je to template jak jsem si myslel...nic moc :(

Redakční systém jako Joomla nebo Wordpress je nejlepší volbou. Co se vzhledu týče je spíš střízlivý než akční, ale ještě uvažujeme o změně k akčnějšímu. Jinak jsem rád za poznámku. Jak jsou na tom ostatní? Máte stejný názor jako RaiN?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
Výborný design, konečně stránka o konzolích, která má příjemnou barvu černá vs žlutá == výborná barevná kombinace, jen tak dál :)

A jakej vzhled máš na mysli? Vyzkoušeli jsme jich za poslední dobu dost, ale nejvhodněji vypadá ten, co je tam teď ten s tím vlkem. Jinak ozvalo se docela dost lidí, ale opravdu zájem jich moc nemá. Takže kdyby měl ještě další zájem, určitě napište a domluvíme se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

REFRESH...

facegame.cz je již rozjetý, tým se pomalu rozrůstá a web se plní, návštěvnost je dobrá a stále roste. Pokud se najde ještě další člověk, kterého baví hrát hry a psát o tom, napište mi zde pm nebo email. Pokud by se našel schopný grafik, který by zvládnul udělat profi logo, které by zapadalo do kontextu stránek, tak bychom byli rádi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu