Makaker Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Caute pls posilejte vsechny hry ktere znate a ktere obsahuji map editor bavý mne delat mapy :). Dekuju:psp: Pridam jedinou co znam: Grip shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Little big planet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Field Commander :!: - tenkrát když jsem to hrál tak jsem vytvořil nějakou mapu velkou výhodou pro druhýho hráče, protože kámoš to moc neuměl, dobrý je třeba vymyslet si pravidla, že musíš udržet nějakou budovu do určitýho tahu, nebo něco zabrat atd., je s tim hodně zábavy edit: jo, rychlejší o 22 minut :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Field Commander Edit: Sakra byl si rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Garrys mod ne?jestli sem to dobře pochopil ... jinak age of mythology (empires atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 zoo tycoon a vsechny ostatni tycoonovky,age of empires Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 ModNation Racers, docela dost možností :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 PSP hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 end war a modnation racer (nejen mapy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.