KOSScz Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Čau koupil jsem si novou 4gb pamětovku a chtěl jsem na ni spustit exploit abych mohl farat hb hry. Ale vůbec mi to nejede. A na te 2gb co jsem měl a ještě mám doma to jede. nevíte co stím je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy007 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Zeby fake karta? Skus ju naformatovat v psp, a pozri ci ti podporuje MagicGate Všude se píše, že se dá poznat, zda je karta fake, nějakým zbytečně složitým postupem... Když najedete ( jak máte ikonu Photo a pod ní ikonu Memory Stick ) tk na ikoně Memory Stick zmáčkněte trojúhelník a dejte Information... MagicGate_Uknown - bohužel máte fake kartu, tak jako já :cry: MagicGate_Supported - máte pravou kartu NOFAKE ! cg :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 no ja mam to MagicGate Supported. A kdybych měl MagicGate Uknow tak mužu jí dat reklamovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 notak skusil jsem to na te 4gb kartě a na te to už nejde vůbec a neni fake. a mám tu druhou kartu 2gb a taky neni fake a jde to v poho. a u te 4 gb to jelo ale až asi po 5 minutách čekáni a už to nejede vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Ten exploit přece není HEN :?: Na psp s 6.20 nerozjedeš žádné HB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 a co tam teda rozjedu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 a co tam teda rozjedu? nerozjedes tam nic, tento exploit je jen dira do fw, kterou vyuzijou lidi pro vyrobu CFW ci jen docasneho cfw. je to takovy HELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 aha. ale před asik tydnem sem stahl eloader že mi tam jedom HB hry atd. a to cfw existuje něco na eloader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 aha. ale před asik tydnem sem stahl eloader že mi tam jedom HB hry atd. a to cfw existuje něco na eloader? Takže jsem zjístil že nějak vyšlo na psp go cosi že to spustí takové kravinky kterým se snad nedá říct ani HB Takže na PSPgo se spustit dají jen hb které jsou v loaderu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 čky natočim vydeo a pak dam ny youtube a pak tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zmasterq Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 zacni psat normalne...ja to ctu a myslim , ze jsi dislektik..to se neda cist...kolik ti je? 7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 za 1 jsem dislektok za 2 mam 4 z čj :-D a za 3 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qcxvadFRIX8 tady toto jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Čau koupil jsem si novou 4gb pamětovku a chtěl jsem na ni spustit exploit abych mohl farat hb hry. Ale vůbec mi to nejede. A na te 2gb co jsem měl a ještě mám doma to jede. nevíte co stím je??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.