Dupenka Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Poraďte nějakou dobrou hru na PC z doby 2008 - 2010. Hral jsem Assassin creeed 1,2, nfs všecny, Battle field Bad Company, cod4 mw2, Splinter cell convincion, fifa i pes 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Windows 7- je to fakt smažba ne bezlegrace co tě baví za styl. Můžeš zkusit GTA 4, Colin mcae dirt 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Windows 7- je to fakt smažbane bezlegrace co tě baví za styl. Můžeš zkusit GTA 4, Colin mcae dirt 2 Sedmičky mám:D GTA4 jsem též hrál, možná toho colina bych zkusil, jinak hraju všechno nejraději rpg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Jestli RPG tak zkus RISEN, je to od tvůrců gothic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 dalsi dementni tema , sory ale toto bych lock , vyber si co te bavi stejne si zahrajes co te bavi a ne to co tu pisou ostatni .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Jj určitě Risen super gameska :) Pak zkus ještě Dragon age :Origins (to uz je možná starší teď nwm) ale je to super hra, pak Mass Effect 2 to je nutnost... je toho asi víc ale tohle jsou podle mě ty nejlepší ( mam prostě rád RPG a podobné...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 RPG - Dragon age origins Závodní - Blur Akční - Metro 2033 Adventury - Posel smrti 2 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
assasincread Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 bionic commando je to fakt super pak si skus online hru S4 league nechci tu dělat reklamu :D ale je to super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
assasincread Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 jenom když už se tak bavíme nevý někdo jestly udělaj naruto na PC ale ne !MUGEN! nebo pscx2...atd. kdyby už tak bych chtěl podle serialu keždybyyyyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 dalsi dementni tema , sory ale toto bych lock , vyber si co te bavi stejne si zahrajes co te bavi a ne to co tu pisou ostatni .... Nemáš pravdu, vždycky se podívám na ty hry co sem napíší. Pokaždé jsem přišel na nějakou super hru jen od lidí co mi oni řekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.