skolni.flakac Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Zdravím. vzhledem k tomu, že jsem si pořídil 750GB disk ke kompu a mám možnost propojit ho se dvouma zařízeníma najednou, přemýšlím o tom, že bych si nechal udělat tento update konzole. Je tu někdo kdo ho udělá. A jakej je váš názor na tuhle vychytávku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 a mas konzoli, na ktery to jde udelat? jeste nedavno, kdyz sjem se o to zajimal, tak to slo na hodne uzkej okruh typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 jo jo. mam. porovnával jsem všechno možná a myslím že mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Tak se zkus domluvit s Kanalizatorem. Ten tuhle úpravu provádí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.