benda Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Omlouvám se, že zakládám novej příspěvek, ale hledal jsem poctivě mapu flasherů, našel několik odkazů, všechny ale končí hláškou, že téma neexistuje... Může mi někdo helpnout? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Mapa je smazaná takže nenajdeš.... V Praze je hodně flasherů takže se ti určo někdo ozve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zdenek Dudek Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Ahoj, jsem flasher z Prahy. Jestli chceš ozvi se mi do PM nebo na mail appl1747@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Ahoj, jsem flasher z Prahy. Jestli chceš ozvi se mi do PM nebo na mail appl1747@gmail.com Přečti si datum kdy bylo téma vytvořeno odpovídáš tu na něco co je rok a půl starý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
benda
Omlouvám se, že zakládám novej příspěvek, ale hledal jsem poctivě mapu flasherů, našel několik odkazů, všechny ale končí hláškou, že téma neexistuje... Může mi někdo helpnout?
Ď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.