KOSScz Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Ahoj slišel jsem že hen jede na exploitu 5.50 a 6.10. chtěl jsem se zeptat jestli to jede i na 6.20 s exploitem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 jo jde taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 A jak ho mam rozjet přes ten exploit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 postup je pro všechny fw stejný 1) stáhnout si patapon 2 demo 2) stáhnout si exploit save 3) všechno dát do psp 4) zapnout demo patapon 2 5) načíst exploit save 6) zmáčknout R 7) a počkat chvíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 to mam. ale četl jsem že se přes to dá rozjet i chick hen nebo jak se to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Tak to je pěkná blbost. Rozjedes tam par homebrew, ale chickhen ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Aha ok. a nevíš kde jsou stránky na nějake ty homebrev hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Z hlavy to nevím, myslím, ze například nesterj, ale urcite to tu bude někde napsaný. Nebo zkus přes google něco ve stylu 6.2 exploit supported homebrew a mel bys to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 ok dík skusím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahoj slišel jsem že hen jede na exploitu 5.50 a 6.10. chtěl jsem se zeptat jestli to jede i na 6.20 s exploitem??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.