Radim.92 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Zdar lidi, jelikož kompům rozumím, jak koza náklaďaku, tak jsem se chtěl Vás zeptat, jak předělat video z avi do mp4!! "Napište i program, který je nejlepší" Dík moc za rady!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Čau myslim že nej je aTube Catcher s nim si můžeš i stahovat z youtube :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Format Factory, převede cokoliv, do čehokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 xvid4psp je asi nejlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 rozliseni videa? Jakej typ videa ? (do psp, mobilu, nebo HD movie...) ... na kazdou z techto veci se hodi jiny typ programu, pokud chces kvalitu, tak ve virtualdubu otevrit avi, udelat z nej uncompress avi, vytahnout zvlast i zvukovou stopu a pote v megui na x264 format, pokud ti staci nejakej shit, tak asi neco z vyse uvedenych "auto" softwaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Já většnou videa pro iPhone což jsou taky v MP4 převádim pomocí programu aTube Catcher můžeš je rovnou stahovat z youtube nebo si je sám zvolit, je to dost dobrý program, byl jsem s ním vždy spokojený. Převedeno všechno do mnoha formátů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Radim.92
Zdar lidi, jelikož kompům rozumím, jak koza náklaďaku, tak jsem se chtěl Vás zeptat, jak předělat video z avi do mp4!!
"Napište i program, který je nejlepší"
Dík moc za rady!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.