Radim.92 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2010 Zdar lidi, jelikož kompům rozumím, jak koza náklaďaku, tak jsem se chtěl Vás zeptat, jak předělat video z avi do mp4!! "Napište i program, který je nejlepší" Dík moc za rady!! Citovat
0 Enty Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2010 Čau myslim že nej je aTube Catcher s nim si můžeš i stahovat z youtube :) Citovat
0 Cartman182 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2010 Format Factory, převede cokoliv, do čehokoliv Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2010 xvid4psp je asi nejlepsi. Citovat
0 th0ca Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2010 rozliseni videa? Jakej typ videa ? (do psp, mobilu, nebo HD movie...) ... na kazdou z techto veci se hodi jiny typ programu, pokud chces kvalitu, tak ve virtualdubu otevrit avi, udelat z nej uncompress avi, vytahnout zvlast i zvukovou stopu a pote v megui na x264 format, pokud ti staci nejakej shit, tak asi neco z vyse uvedenych "auto" softwaru... Citovat
0 ihaveyou Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2010 Já většnou videa pro iPhone což jsou taky v MP4 převádim pomocí programu aTube Catcher můžeš je rovnou stahovat z youtube nebo si je sám zvolit, je to dost dobrý program, byl jsem s ním vždy spokojený. Převedeno všechno do mnoha formátů. Citovat
Otázka
Radim.92
Zdar lidi, jelikož kompům rozumím, jak koza náklaďaku, tak jsem se chtěl Vás zeptat, jak předělat video z avi do mp4!!
"Napište i program, který je nejlepší"
Dík moc za rady!!
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.