Marwa Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2010 Netušíte někdo kdy by měla tato hra být k dispozici na evropském PSN?? Na konzolistovi je recenze už přez měsíc a na PSN stále nic... Pro mě je to must have titul, takže jsem celkem zvědavý, kdy se ho konečně dočkám... EDIT: Tak hru už je konečně i na PSstore pro ČR za 270,-Kč Citovat
GameEs Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2010 Mám to na iPhone, koupený na steamu, a teď fakt přemejšlím jestli není zbytečnost si to ještě cpát do PS3 :D. Hra je to každopádně skvělá :) Citovat
Marwa Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2010 Já jsem si to právě ještě nestahoval, a teď už je to na PS store a i za dobrou cenu, takže pro mě nutnost mít - celkem žeru Guybrushe a i ten humor, který je v Monkey Island Citovat
elment Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Je teď akce - nechce někdo sdílet ten bundle? Popčípadě - za 50Kč nabízím slot (oba díly). Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.