Pit-Bull Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás neví proč se mi nechce zapnout tato hra (OTTD) stáhl jsem si asi 15 verzí této hry a z toho mi jich 14 nešlo zapnout protože mi to házelo nějakou tu chybu The could be not game... něco takovýho a ta jedna verze co mi šla se nedá ukládat takže to musím furt hrát od znova a navíc se každou chvilku zamrazí a vypne neví te co s tím je?? PS: asi sem mám dopsat to číslo té chyby co? :D Citovat
pítr Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2010 cislo je na nic to mas spis neco se z. deskou mne to dela o sega rally a s tim myslim ze nic udelat nejde kdyz ti nejde ani jedna verze :D:D Citovat
Pit-Bull Odesláno Červen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 11, 2010 cfw 5.50 Gen-D3 - Jo a našel jsem verze který jdou i na na moje PSP (Slim) četl jsem že většina verzí je na PSP Fat a na Slim jich je jen pár (ale jsou!) a ty co jsem našel a šli mi jsou samý verze po wifině tak mi pls najděte nějakou verzi která jde na Slim a není po wifi pls :( PS. ze základní deskou nic nemám ! :D Citovat
Dupenka Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2010 cfw 5.50 Gen-D3 - Jo a našel jsem verze který jdou i na na moje PSP (Slim) četl jsem že většina verzí je na PSP Fat a na Slim jich je jen pár (ale jsou!) a ty co jsem našel a šli mi jsou samý verze po wifině tak mi pls najděte nějakou verzi která jde na Slim a není po wifi pls :( PS. ze základní deskou nic nemám ! :D Mám stejný cfw a jede mi na něm transport tycoon, takže ti ho sem uploadnu. http://www.edisk.cz/stahni/83105/ottd.rar_19.65MB.html Citovat
Pit-Bull Odesláno Červen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 11, 2010 Díky za snahu ale tuto verzi mám a jde mi ale já scháním nějakou verzi na PSP Slim která půjde bez Wifi! ale jinak dík a ty uložiska jsou bezva :) Citovat
Dupenka Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2010 Díky za snahu ale tuto verzi mám a jde mi ale já scháním nějakou verzi na PSP Slim která půjde bez Wifi! ale jinak dík a ty uložiska jsou bezva :) Však já mám psp slim s cfw 5.50 Gen D3 a jede mi a hraji ji bez wifi, takže nechápu kde je problém. Citovat
Dragonin Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2010 PLS rozchodil někdo nějakou verzi na 5.03 GEN-C mě se to sekne po zapnutí nějakyý mapy... Předem dík Citovat
Pit-Bull Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2010 Dupenka ty to hraješ bez wifi? jak to? :( mě se tam po zapnutí objeví že mám zmáčknout X a potom se to připojí k Wifi ale hraju normálně singláč ale musím se prostě připojit k Wifi bez ní to nejde a já to chci hrát ve škole a tam wifi není :(:( Citovat
Pit-Bull Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2010 ááá problém vyřešen vypnul jsem si Wifi (nahoře na PSPčku) a jde to zapnout takže už můžu hrát i ve škole ale stejně díík :) Citovat
Pit-Bull Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2010 PLS rozchodil někdo nějakou verzi na 5.03 GEN-C mě se to sekne po zapnutí nějakyý mapy... Předem dík jestli si to zapnul a už jsi i v menu tak ti ta hra funguje ale nesmíš si dávat rozlohu mapy na 2000x2000 to se sekne i mě PS: dal sis do té hry všechny ty soubory (např.SAMPLE,TRG1R,....?) Citovat
Dragonin Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2010 Soubory?? Co?? KDE?? JAK??? Citovat
Pit-Bull Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 15, 2010 ty soubory tam musí být jinak to nezapne - ty dupenka jsi je tam už měl neboj (ottd/data/SAMPLE,...) Citovat
Dupenka Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2010 ty soubory tam musí být jinak to nezapne - ty dupenka jsi je tam už měl neboj (ottd/data/SAMPLE,...) Jo já už jsem je tam měl. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.