Pit-Bull Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás neví proč se mi nechce zapnout tato hra (OTTD) stáhl jsem si asi 15 verzí této hry a z toho mi jich 14 nešlo zapnout protože mi to házelo nějakou tu chybu The could be not game... něco takovýho a ta jedna verze co mi šla se nedá ukládat takže to musím furt hrát od znova a navíc se každou chvilku zamrazí a vypne neví te co s tím je?? PS: asi sem mám dopsat to číslo té chyby co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 cislo je na nic to mas spis neco se z. deskou mne to dela o sega rally a s tim myslim ze nic udelat nejde kdyz ti nejde ani jedna verze :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 A co máš za cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 cfw 5.50 Gen-D3 - Jo a našel jsem verze který jdou i na na moje PSP (Slim) četl jsem že většina verzí je na PSP Fat a na Slim jich je jen pár (ale jsou!) a ty co jsem našel a šli mi jsou samý verze po wifině tak mi pls najděte nějakou verzi která jde na Slim a není po wifi pls :( PS. ze základní deskou nic nemám ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 cfw 5.50 Gen-D3 - Jo a našel jsem verze který jdou i na na moje PSP (Slim) četl jsem že většina verzí je na PSP Fat a na Slim jich je jen pár (ale jsou!) a ty co jsem našel a šli mi jsou samý verze po wifině tak mi pls najděte nějakou verzi která jde na Slim a není po wifi pls :( PS. ze základní deskou nic nemám ! :D Mám stejný cfw a jede mi na něm transport tycoon, takže ti ho sem uploadnu. http://www.edisk.cz/stahni/83105/ottd.rar_19.65MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Díky za snahu ale tuto verzi mám a jde mi ale já scháním nějakou verzi na PSP Slim která půjde bez Wifi! ale jinak dík a ty uložiska jsou bezva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Díky za snahu ale tuto verzi mám a jde mi ale já scháním nějakou verzi na PSP Slim která půjde bez Wifi! ale jinak dík a ty uložiska jsou bezva :) Však já mám psp slim s cfw 5.50 Gen D3 a jede mi a hraji ji bez wifi, takže nechápu kde je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 PLS rozchodil někdo nějakou verzi na 5.03 GEN-C mě se to sekne po zapnutí nějakyý mapy... Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Dupenka ty to hraješ bez wifi? jak to? :( mě se tam po zapnutí objeví že mám zmáčknout X a potom se to připojí k Wifi ale hraju normálně singláč ale musím se prostě připojit k Wifi bez ní to nejde a já to chci hrát ve škole a tam wifi není :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 ááá problém vyřešen vypnul jsem si Wifi (nahoře na PSPčku) a jde to zapnout takže už můžu hrát i ve škole ale stejně díík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 PLS rozchodil někdo nějakou verzi na 5.03 GEN-C mě se to sekne po zapnutí nějakyý mapy... Předem dík jestli si to zapnul a už jsi i v menu tak ti ta hra funguje ale nesmíš si dávat rozlohu mapy na 2000x2000 to se sekne i mě PS: dal sis do té hry všechny ty soubory (např.SAMPLE,TRG1R,....?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Soubory?? Co?? KDE?? JAK??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 ty soubory tam musí být jinak to nezapne - ty dupenka jsi je tam už měl neboj (ottd/data/SAMPLE,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 ty soubory tam musí být jinak to nezapne - ty dupenka jsi je tam už měl neboj (ottd/data/SAMPLE,...) Jo já už jsem je tam měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.