foruman Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Ahoj. Mám Xboxe falcona a v bytě 29 stupnu. Provozujete to takto nikdo ? Bojím se aby se nepřehřál a neudělal nějakej studeňák. Kdyby dostal RROD tak by mě asi odvezli - dlouho jsem na něj šetřil. Zatím sním nebyly problémy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 10, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 No nevim jestli to tak nikdo provozuje , ale minimalne nekdo jako ty jo . Doporucuju dat xboxu alespon po dvou hodinach hrani tak pul hodinky pauzu projistotu , tricet stupnu uz je celkem dost na nekterou elektroniku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 foruman, uz mas po zaruke? Konzolu mas staru viac ako 3 roky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Kdyžtak když bude záruku a nebudeš ho mít díl jak 3 roky jak se ti udělá RROD tak reklamace platí pro RROD jsou 3 roky záruka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
foruman
Ahoj. Mám Xboxe falcona a v bytě 29 stupnu. Provozujete to takto nikdo ? Bojím se aby se nepřehřál a neudělal nějakej studeňák. Kdyby dostal RROD tak by mě asi odvezli - dlouho jsem na něj šetřil. Zatím sním nebyly problémy ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.