Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nepochopitená věc...?


placek

Otázka

Po zakoupení nové konzole Xbox 360 po přihlášení druhého uživatele a zapnutí hry Gears of War 2 se objeví jen černá obrazovka.Jinak úživatel má platný roční GOLD.U jiných her se toto nestane-jen u této jediné.Ví někdo kde je problém? Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak se mi toto stalo předevčírem i u mého profilu.Přihlásím se na live a po zapnutí gearsu 2 místo menu jen černá obrazovka? Navíc nefunguje ani návrat do dashboardu.Jde jen vypnout celá konzole. Co to má vlastně znamenat? Ví to vůbec někdo? Díky za jakékoliv odpovědi!

PS:stalo se to už někomu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Keš jsem samozřejmě už mazal.Format HDD bych nerad-mám tam spoustu stažených věcí přes VPN bloklé pro ČR.Ovšem když vyndám HDD a jedu jen na pamětovku 512MB,tak by po recovery profilu mělo fungovat ne? Je možné,že Microsoft dal BAN(nebo něco takového) za ty stažené DLC do Gearsu 2?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jdu to zkusit.

EDIT:tak jsem přesunul profil na MU a výsledek je stále stejná černá obrazovka po zapnutí gearsu 2.Takže to vypadá,že MS začíná blokovat celou hru po stažení bloklého DLC.Takže být Vámi si dám pozor.Nebo jedině na podzim vytvořit český účet a potom není problém cokoliv reklamovat.Tímto MS u mě osobně skončil.U nich už nekoupím nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Že by blokovala celou hru se mi zdá blbost. Nemáš to DVD poškrábaný? Aktualizuj NXE na 9199, odpoj pamětovku a HDD (počítám, že nemáš Jaspera s interní pamětí, pokud jo, naformátuj jí), potom připoj flashdisk, založ novej účet a zkus tu hru spustit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hm...disk je v pořádku.Na novém účtu vše funguje jak má.Jen na 2 profilech(tam kde byli zakoupeny DLC) je po spuštění černá obrazovka.Takže je to jedině účtem.Takže to vypadá na blokaci po stažení nepovolených DLCček.A hezky to jde za sebou.Známý před 3 týdny a já před pár dny.Nic jiného už mě nanepadá.Tebe jo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu