jarda01 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 čusík lidi potřeboval bych poradit : až do teď jsem pohoda stahoval hry a šlo vše pohoda a teď nemužu nic spostit píše mi to chybu ( The game could not be started 80020321 ) muže mi někdo poradit co stím abych mohl zase pařit dik :cry::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Co mas za fw ? Zkus se podivat do VSH menu zamcknutim tlacitka Select na UMD ISO MODE a nastav tam Sony NP9660 nebo M33 driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jarda01 Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 dík moc už to zas facha ufffff už jsem myslel že je to v p..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jarda01
čusík lidi potřeboval bych poradit : až do teď jsem pohoda stahoval hry a šlo vše pohoda a teď nemužu nic spostit píše mi to chybu ( The game could not be started 80020321 ) muže mi někdo poradit co stím abych mohl zase pařit dik :cry::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.