VVenca8 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Zdravim jednou se mi do pocitace dostal nejaky vir, ktery mi po... spoustu veci a po jeho odstraneni slo vse ok az na to, ze mi to stale "skryva" disky C a D. Musim se do techto disku dostavat pres totala. Vi nekdo jak je "odkryt" aby sli normalne videt pres tento pocitac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 mam stejný problém a do dneška nevidim také nějaké složky, a když je odkryji tak se opet skryjí. Takže mam přímo ve windows nastaveno zobrazit skryté soubory a složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Nikdo nevi co s tim? Zobrazit vsecchny soubory a slozky mam nastaveny, ale mam to porad skryty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 A to ti dělá ten vir? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 reinstall windows asi už jenom :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Ten vir sem tam mel uz tak pred pul rokem. Uz si vsechno nepamatuju. Zmenil mi plochu, nemohl sem se nikam dostat a psalo mi to neco v tom smyslu, ze se mi nekdo muze dostat na kompl pres net. Tak sem net hned vypl a pc slo do opravy. Ale nevim jestli mi to dela ten vir ten by tam uz byt nemel a antiviri mi nic nenasly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 mně taky linux skryl 3 disky(naformatoval ja na nějaky ext3)a pomohl paragon partition manager-přeformatoval je na ntfs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Tady se ale bavime o viru, ne o linuxu. Navic on je nema zformatovane na jiny FS, kdyz se na ne dostane - jen se mu nezobrazi v tento pocitac.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Takze nikdo nevi jak odkryt disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 zkus se podivat do spravy disku jestli nejsou skryte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.