Mirage_cz Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Ahoj stahnul jsem z internetu serial ktery nebyl na party ale mel taky tvar: S01E01_Pilotni_2.001.html nevite jak je spojit? Je to na 5 casti. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Nejsem si jistej ale měl sem něco podobnýho s hrou místo 001 sem dal rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 nevim nejde mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 prejmenuj html na rar nebo zip nebo 7z, anebo html uplne umaz a zkus to 7zip extrahovat nebo to zkus spojit pres hj split Ale v html to urcite neni ;-) Obcas kdyz server odesle spatnou hlavicku, tak to browser bere jako html a prida k tomu html koncovku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Sice to nejde ale dik za snahu. Ono kdyz zapnu S01E01_Pilotni_2.001.htm tak se mi to ve vlc media playeru prehraje prvnich 10 min ale ostatni casti takhle prehrat nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UrbiCZ Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Stačí prostě smazat koncovku .html a podívat se co po ní zbude. Pokud je to .rar.html, tak smaž jen to .html a nechej rar a pak klasicky extrahuj. Pokud je to jen .html, tak to smaž také a dopiš .rar :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Sice to nejde ale dik za snahu. Ono kdyz zapnu S01E01_Pilotni_2.001.htm tak se mi to ve vlc media playeru prehraje prvnich 10 min ale ostatni casti takhle prehrat nejdou. No tak to je snad jasne. Proste vsude umaz htm a zbydou ti souboty .001 .002 atd. A to normalne spojis v hjsplitu .. Prehraje ti to 10 min, pac 001 je jen ta prvni cast s 10 minutama, v 002 bude dalsich 10 minut - hjsplit ti to prave spoji. Kdyby to bylo v raru, tak by to vlc ani neotevrel a neprehral ani tech 10 min.. Stačí prostě smazat koncovku .html a podívat se co po ní zbude. Pokud je to .rar.html, tak smaž jen to .html a nechej rar a pak klasicky extrahuj. Pokud je to jen .html, tak to smaž také a dopiš .rar :) Kdyby jsi spravne cetl cely topic, zjistil by jsi, ze ty soubory konci .001.html - zadny .rar.html .. :roll: Navic hazet tam .rar uz zkousel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červen 12, 2010 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Z tech souboru "S01E01_Pilotni_2.001.html" staci umazat .html a pak to staci dat sloucit v Total Commanderu... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Díky uz to jede :) pls lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts