KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Ahoj pomuzete mi prosím vas??? nachapu u tehle veci návod a chcu pomoct pls. Odkaz http://www.pspzone.cz/news.php?readmore=1814 Ten postup:1. Stiahneme si balíky nižšie. 2. Spustíme PSP Filer cez HBL, keď bude aplikácia spustená stlačíme R + šipka doľava pre hacker mode. 3. Presunieme sa do flash1. 4. Skopírujeme si zložku registry na pamätovú kartu. 5. Otvoríme súbor system.dreg vo hex editore. 6. Nájdeme v tomto súbore reťazec flash0:/font, a pozmeníme na ms0:/fontmod. (ef0:/fontmod ak vlastníte PSPgo) 7. Tieto súbory zo zložky registry dáme do zložky kde sú súbory fixupreg3, potom spustíme túto aplikáciu. 8. Skopírujeme zložku registry na pamätovú kartu. 9. Zložku FontMod dáme na root pamätovej karty(pri PSPGO na root tej pamäti.) 10. Spustíme PSPFiler, znova vstúpime do hacker módu, a skopírujeme súbory z "ms0:/registry" (tá upravená zložka). do "flash1:/registry". 11. Tak, vrátime sa do XMB a máme nový font :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy007 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Comu konkretne nechapes? Preco sa neopytas tam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 no tam nejsem zaregistrovany a nechce se mi registrovat a nechapu bod č. 2. kde to mam hodit a co bo tam jsou 2 baličky ke stažení bak bodu č. 3. nevim jak mam jit do flash1 a jeste nevim 5.6.7.8 a co to ten fond vl znamena.. jestli výš jak se to dělá atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peecus Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 za 1)nauč se psát za 2)vrať se doo třetí třídy na vyjmenovaná slova za 3)proč se nezeptáš tam? za 4)neodkazuj na cizí weby,když máš možnost se optat tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 za 1) z čj mam za 4 a neučim se do něj za 2) nechce se mi tam registrovat a tady to znám líp alespon mislel jsem ze mi nekdo pomuze za 3) neco bych ti řekl ale nechcu dostat ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peecus Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Tak to z tebe bude popelář,tam nepotřebuješ češtinu,užij si to....když seš tolik blbej.jinak jak najedeš do HBL,tam spustíš aplikaci,a ta ti flash + nabídne,bod 5 bude asi nějakej PC EDITOR nejspíš s návodem,6 bude že přepíšeš něco na něco v tXT editoru,7-to by tě mohlo napadnout,8-víš co je kopírování? :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 ok. a z těch dvou složek jestli ses na to dival nebo máš s tim skušenosti ma mjakou nakopirovat do psp? A kopirovani vým co to je. hej ale popelář neni až tak špatne povolani takovych 11 000 mesicne stači :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peecus Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 popeláři maj 14 :D...ty aložky máš nějak označený,já mám CFW,nemám s tímhle zkušenosti,ale jako flasher o tom něco vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Aha ok jinak dík budu to dělat až zítra. pujčil jsem kamošovy psp :-D hej a co mi to vl přidá?? a i těch 14 000 je dobrých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 na č ti je zmena fontu v PSP keď ani nevieš čo to je? :) radšej ser na to skôr než si z PSP urobíš tehlu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 :-D a co je teda ten font? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peecus Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 nevim hele,možná nějaká větší podpora HB her na 6.20... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 tak to by se mi hodilo bo moc HBček mi nejede :-D ale rozfaram rubikovou kostku :-D hej a little Z můžeš mi říct co to je ten font? nebo kdokoli jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peecus Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 tak ti to jen změní písmo na jiný,nic jinýho...dost zbytečná věc..ale čet sem,že je otevřenej kernel a new psar dumper,takže díky tomuje ten exploit...no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 jako mislíš že bude na to možna hen nebo aby prostě jely iso hry jestli jsem správně pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peecus Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 no,je to možný,ale pochybuju,ISO hry nepojedou hodně dlouho,pokud vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Hej a tedka jsem našel na netu topto "PSARDumper Go" nuova versione! PSARDumper è un'applicazione che vi permetterà di decryptare l'eboot.pbp dei firmware ufficiale Sony. Ebbene il coder coyotebean rilascia un'aggiornamento per la sua versione moddata dell'homebrew, che aggiunge il supporto ai firmware Sony per PSPGo! Download: PRXDecrypter for PSPGo! Nemůže byt už toto nějaky ten flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Aha no alespon ty HBčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahoj pomuzete mi prosím vas??? nachapu u tehle veci návod a chcu pomoct pls.
Odkaz http://www.pspzone.cz/news.php?readmore=1814
Ten postup:1. Stiahneme si balíky nižšie.
2. Spustíme PSP Filer cez HBL, keď bude aplikácia spustená stlačíme R + šipka doľava pre hacker mode.
3. Presunieme sa do flash1.
4. Skopírujeme si zložku registry na pamätovú kartu.
5. Otvoríme súbor system.dreg vo hex editore.
6. Nájdeme v tomto súbore reťazec flash0:/font, a pozmeníme na ms0:/fontmod. (ef0:/fontmod ak vlastníte PSPgo)
7. Tieto súbory zo zložky registry dáme do zložky kde sú súbory fixupreg3, potom spustíme túto aplikáciu.
8. Skopírujeme zložku registry na pamätovú kartu.
9. Zložku FontMod dáme na root pamätovej karty(pri PSPGO na root tej pamäti.)
10. Spustíme PSPFiler, znova vstúpime do hacker módu, a skopírujeme súbory z "ms0:/registry" (tá upravená zložka). do "flash1:/registry".
11. Tak, vrátime sa do XMB a máme nový font :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.