Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s ovládáním

BigDadyKane

Otázka

Čau lidi. Prosím vás mám problém s ovládáním konzolky Wii. Včera večer vše fungovalo normálně a dnes večer dcera zapla Wii a když namířím Wii Remote ovladač normálně na Sensor Bar tak nejde ( neobjeví se ta ruka). Ale ve chvíli kdy jej namířím bokem (vlevo) tak se objeví a jde ale jen ve hlavním menu a ovladač musí být namířen do leva. Ve hrách ovládání nefunguje. Ale tlačítka fungují normáně. Problém máme jen s bezdrátovým sensor ovládáním. Pomozte prosím. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Skusil jsem odpojit a znovu zapojit Sensor Bar, vytahnout baterky z ovladače a dát tam nové, vypl jsem i celé Wii z elektriky, zkoušel jsem i kalibraci přes Wii menu a stále nic. Už si opravdu nevím rady. Nevím jestli je to ovladačem nebo Sesor Barem.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak problém našel řešení. Je to drátem od Sensor Baru. Byl příliš blízko klece s králíkem u dcery v pokoji a ten tu šňůru dokousal na několika místech. Vzal jsem Sensor Bar i ovladač do Elektroworldu tam se vše potvrdilo. Děkuji všem co se snažili pomoci.

Odkaz ke komentáři

• 0

:D promin :D ale to je klasika ze kabely atp se nehodi davat ke hlodavcum :D:D a to od cehokoliv uz :D navic pro takoveho kralika je ten "pididratek" od senzor baru na jedno kousnuti :D si chlapec ani nepokousal moc :D si dejte doma pozor na to, aby takhle jednou nerozkousal kabel co vede od nejake elektroniky primo do site..pak budete mit po elektronice..a po kralikovi jakbysmet :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu