Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém se čtením DVD


klicasso

Otázka

Zdravím,

Xbox mám přes rok a půl s Lite-on mechanikou (iX 1.5). Začaly mi blbout DVDčka při načítání a instalaci u nových her ale i u her, které už jsem hrál dříve a šlapaly v pohodě (takže by to neměla být chyba vypalování). DVDčka nejsou nijak poškozené. Někdy načte, někdy nenačte, spíše už nenačte. Musim pokaždé vysunout a zasunout DVDčko tak 5-10x než mi to konečně naskočí.

Snažím se to instalovat na HDD, dost často se to sekne (jednou při 0% někdy při 25%, tak různě, ale většinou to roste)...takže zkouším instalaci dokud se mi nepodaří na 100%. Je to dost o štěstí. (Příklad: DVDčko se mi jednou seklo na 42% instalace, DVDčko jsem nevyndal, ale hned jsem dal novou instalaci a ta se už třeba i povedla.)

Myslím že to je v mechanice v xboxu, nejsem si uplně jistý...možná je nějak zanesená. Tento probém mám už někdy od ledna/února, moc na něm nehraju, ale když už chci, tak s tím nechci mít takové problémy. Nevíte někdo nějakou radu jak to vyčistit nebo co s tím dělat? Díky za jakoukoli radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jenom Verbatin Pluska

media na které pálíš ?

Takže doporučuješ si u někoho nechat pročistit laser? Měl tedy úplně ten samý problém? Jinak moc díky

Kamarádovi se stalo to samé po dvou letech provozu bez HDD . Nechal si vyčistit a seřídit laser . Opět mu funguje načítání DVD bez problémů .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zkusil jsem, nepomáhá. A aby byla chyba ve vypalovačce, tak to je také blbost, protože mi to dělá u her, které jsem už hrával dřív a šli v pohodě hned.

Spíš bych se přikláněl k tomu, že je to opravdu tím laser bohužel. Pro mě škoda, doufal jsem že ten problém vyřeším nějak sám.

Jestli mas origos tak JRC a kdyz mas palenku tak znovu vypalit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pro Rooney 10 : neraď něco jiného , na co již bylo odpovězeno a vyzkoušeno .

Samozřejmě , že když ti to dělají i hry , které jsi hrál dříve , tak je chyba v mechanice xboxu . To vypálení znova bylo zbytečné , obzvlášť když je to na VERBATIMECH . Dej si to nejen vyčistit ale seřídit a bude po problémech .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu