Finer Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Ahoj, scháním nějakou kalendářovou aplikaci do psp... Potřeboval bych něco, kde se dají do toho kalendáře i psát úkoly apod. Našel jsem PSP = PDA, ale to mi nějak nejde. Nevíte prosím o něčem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 http://www.google.cz/search?client=opera&rls=cs&q=calendar+for+PSP+homebrew&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Finer Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Zapomněl jsem poznamenat že mám CFW 5.00 M33... PSP PDA by pro mě asi byla nejlepší volba, ale jaksi jí nemůžu rozjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Finer Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Zatím jsem nic nenašel... Na googlu jsem zkoušel hledat, jak jen to šlo. Nic. Nevíte, jak bych sprovoznil to PSP PDA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 zkoušel jsi to spustit pomocí eLoaderu ? - jdou na něm některý starší hry a aplikace .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Finer Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Nezkoušel... Nevím, co to je, a jak se to dělá... Poradíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Finer Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Tak už jsem to rozfakal:-) Netušim jak, ale faká to;) Hodil jsem si tam eLoader. Mockrát díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Finer
Ahoj, scháním nějakou kalendářovou aplikaci do psp... Potřeboval bych něco, kde se dají do toho kalendáře i psát úkoly apod. Našel jsem PSP = PDA, ale to mi nějak nejde. Nevíte prosím o něčem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.