Pit-Bull Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 ahoj nedávno jsem zjistil že hry na PC v ISO formátu jsou mnohem lepší než Rar a stahuju si hry a všechny jsou v ISO formátu až na jedinou tak bych se vás chtěl zeptat jestli jde abych ze hry RAR udělal ISO dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Staci kdyz obsah toho raru vybalis a to vybalene zabalis do zipu (bez komprese) a prejmenujes na .iso - melo by to jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 rozbalil jsem to a otevřel, pak jsem všechny soubory označil dal pravý tl. a dal ten program ISO skočila mi tam nějaká tabulka a tam byl výběr formátu (název.daa, název .ISO - jsem dal a pak se mi to začalo předělávat) no a když se to dodělalo tak z toho byl jeden soubor asi 7,7Gb v ISO formátu je to dobře? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pit-Bull
ahoj nedávno jsem zjistil že hry na PC v ISO formátu jsou mnohem lepší než Rar a stahuju si hry a všechny jsou v ISO formátu až na jedinou tak bych se vás chtěl zeptat jestli jde abych ze hry RAR udělal ISO dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.