Pit-Bull Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2010 ahoj nedávno jsem zjistil že hry na PC v ISO formátu jsou mnohem lepší než Rar a stahuju si hry a všechny jsou v ISO formátu až na jedinou tak bych se vás chtěl zeptat jestli jde abych ze hry RAR udělal ISO dík Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2010 Staci kdyz obsah toho raru vybalis a to vybalene zabalis do zipu (bez komprese) a prejmenujes na .iso - melo by to jet. Citovat
0 Pit-Bull Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 15, 2010 rozbalil jsem to a otevřel, pak jsem všechny soubory označil dal pravý tl. a dal ten program ISO skočila mi tam nějaká tabulka a tam byl výběr formátu (název.daa, název .ISO - jsem dal a pak se mi to začalo předělávat) no a když se to dodělalo tak z toho byl jeden soubor asi 7,7Gb v ISO formátu je to dobře? :D Citovat
Otázka
Pit-Bull
ahoj nedávno jsem zjistil že hry na PC v ISO formátu jsou mnohem lepší než Rar a stahuju si hry a všechny jsou v ISO formátu až na jedinou tak bych se vás chtěl zeptat jestli jde abych ze hry RAR udělal ISO dík
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.