iMan Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 CAWTE jak je to s gps u iphone 3g a 3gs? musi se neco platit? nebo je to jako normalni gpska?? iphone nema gps modul ne? dekuji za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 iPhone má GPS modul. Co si budeme nalhávat je to pěkná šunka, ale když ji rozjedeš (já třeba používám TomTom a MotionX) tak funguje parádně. Takže iPhone 3g a 3gs má gps zdarma. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMan Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 iPhone má GPS modul. Co si budeme nalhávat je to pěkná šunka-> šunka? v čem jako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Slabý příjem signálu. V místnosti ho nechytíš a když jo, tak to je neskutečně pomalé. Ale pro využití jen tak to je parádní.. Já s tím měřím vše. Jízdu na kole (40km/h) Cestu pěšky (4km/h) Nebo jízdu na lyžích (136km/h) <- Jezdím sjezdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMan Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 no tak v mistnosti nechytnes ani normalni GPSkou už v lese maji problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Ale vetšinou to nechytnu ani v autě.. Leda jen u okna skrz sřachu ne.. Ale na kole je to super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMan Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 ok diky sem hlavne potreboval vedet esi je to fakt zadara... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Kluci, je možný nějak vystopovat iphone přes GPS? Zkusil jsem například Instamapper, což funguje, ale jen v součinnosti s připojením ip k netu. Existuje něco, co by ho našlo jen pomocí GPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Ale vzdyt InstaMapper funguje pomoci GPS, ne? A ten internet je tam potreba z duvodu, abys informace o telefonu (kde je) odesilal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 No jo, on by vlastně musel umět gps i vysílat. Víš co, když ti někdo ip šlohne, tak by bylo super mrknout do PC kde zrovna je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Ale iPhone nema GPS vysilac ne? xD Jinak chapu k cemu to potrebujes, taky jsem pred dobbou hledal, ale nasel jen aplikace na stejnem zpusobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Včera jsem něco rozvážel po Praze, tak jsem testoval gps v IP. Vedle jsem měl zapnutý i Mio. V IP používám Navigon, je docela fajn a paráda je kolik to má map dalších zemí. No, ale řekl bych že gpska v IP nebude zas tak super. Několikrát se mi mezi barákama gps signál ztratil a třeba 5min vůbec nenaskočil, mio vesele navigovalo dál. ALE vjel jsem do tunelu a mio konec a IP jel, což mi nějak nejde do hlavy. Co tím chci říáct? Že pokud někdo potřebuje plnohodnotnou navigaci, tak IP nebude to pravý ořechový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 To ti ale psal nahore uz Frodacek, ze je nic moc. :D iPhone má GPS modul. Co si budeme nalhávat je to pěkná šunka, ale když ji rozjedeš (já třeba používám TomTom a MotionX) tak funguje parádně. Takže iPhone 3g a 3gs má gps zdarma. ;) Jinak ten tvuj problem - nemuze to byt tim, ze Mio ma normalni GPS, ale iPhone A-Gps (s pripojenim k netu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Jak s připojením k netu. Tomu moc nerozumim. Net mi jede jen přes wifi. Berte mě s nadhledem, jsem začátečník, nerad bych četl takový ty povýšený pubertácký příspěvky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Aha, tak ja myslel, ze jses pripojen pres EDGE / 3G.. Pres WiFi se te to samozrejme netyka. Mel jsem ta mysli toto http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 3G se mi při navigování v rohu nahoře objevilo, ale připojení k netu mám u Vodafonu odpojené. Takže si to, ale asi stejně nějak pomáhá když jel signál i v tunelu? Proč tedy ale vypadává signál v otevřeným prostranství? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Nemáte někdo link na Igo do IP? Zkusil jsem taky sygic aura, což je docela v pohodě, vůbec se v tom neztrácí gps signál a to jsem jel v docela hustým lese... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.