crab2man Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Ahojte, koupil jsem XBOX ELITE, asi před 2 měsíci v Datartu. Nemám flash, všechny hry mám origoš a hryji je z HDD. U NHL se mi stává že hra prostě zatuhne... nejde se vrátit do DASHBORDU nic... stalo se to taky někomu, nevíte kde může být problém. diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Vymaž cache. Jinak to neřeš, občas se to stane. Vypni a zapni xko a pař dále ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crab2man Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 ahoj, muzez mi poradit jak vymazat tu cache? Hledal jsem ale nenasel... diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 V memory, "Y" a v okne "cistenie cache" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=91151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crab2man Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Vymaž cache. Jinak to neřeš, občas se to stane. Vypni a zapni xko a pař dále ;) Ahoj, takze to nepomolo. Vcera se mi to stalo znovu. Normalne to zatuhlo behem uvodni obrazovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Uvodní obrazovka když nabíhá NXE nebo když nabíhá to NHL? Dělá ti to jenom u NHL? Jak často se to stává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crab2man Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Uvodní obrazovka když nabíhá NXE nebo když nabíhá to NHL? Dělá ti to jenom u NHL? Jak často se to stává? Ahoj, když nabíhá to NHL. Zatím se mi to stalo jen u toho NHL. Stává se to asi 1x z 15ti spuštění možná 20ti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Muzes mit vadny disk , zkus se zeptat na technicke podpore EA a kdyztak hru reklamuj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 zkus preinstalovat nebo hrat jenom z dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Regis- Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 díky za radu.. Díky tomu jsem rozhýbal svýho fallouta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crab2man
Ahojte, koupil jsem XBOX ELITE, asi před 2 měsíci v Datartu. Nemám flash, všechny hry mám origoš a hryji je z HDD. U NHL se mi stává že hra prostě zatuhne... nejde se vrátit do DASHBORDU nic...
stalo se to taky někomu, nevíte kde může být problém.
diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.