Mourek1468625049 Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Zdravíčko, omlouvám se, že zase otravuji, ale nevím si rady, jako většina lidí co píše na toto bezvadné forum. Ale k věci. Mám PSP 3000 -> Ať tam nahraji cokoliv, vypíše se mi hláška: "This game cannot be started. The data is corrupted." Můžete mi poraďit, jak udělat, aby mi to vše jelo. Hlavně icq a bookr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Jaký máš firmware v psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 ten fw zjistiš tak že pujdeš do setting-sistem seting-information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mourek1468625049 Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Verze 6.20 -> Mohla by v tom být chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 JO, musel by si mít CFW 5.03, bo na OFW tyhle aplikace nejedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mourek1468625049 Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 A to se udělá jak, ja jsem programátor. A pracuji furt na nějakém projektu. Na noťas si musím vydělat a proto jsem chtěl makat v TXT a pak hodit do prográmku a zkompilovat.. (Kdyby se našel někdo kdo umí hodně grafiku, kodovat a dělat moviečka z CS/CSS, prosím icq: 554-489-302, děkuji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Snížit verzi fw z 6.20 na 5.03 na PSP 3000 nelze, ani úprava aplikací aby jely na OFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mourek1468625049 Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 A nová verze aplikace bookr na fw 6.20 + By nešlo upravit? Hodně by se to hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Nešlo, opravdu ne ... všechny tyhle aplikace jsou homebrew, aplikace třetí strany, programátorů, kteří nejsou nijak dohodnuti se SONY, takže je spustíš jen na custom firmweru a ten na tvoje PSP nejde. Každá oficiální aplikace pro PSP má elektronický podpis, který do homebrew aplikace vložit nejde, respektive nikdo to neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 2 <^KeNnY^>: Mohlo by to jít přes Patapon 2 demo + save exploit a HBloader? Tu jsem našel seznam kompatibilních HB na HBL a je tam i Bookr: [url]http://advancedpsp.tk/foro_es/viewtopic.php?f=41&t=425[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Jo, máš pravdu ... ten seznam je čim dál tim větší :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mourek1468625049 Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Tak se na to s odpuštěním vyseru :X, chcete mi říct, že to prostě nepůjde? :D Tak oká no, dám to synovy a koupím ntb :D Tak ale díky za rady, možná sem ještě napíšu pro něj, když něco bude chtít. Díky čaudy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 A to se udělá jak, ja jsem programátor. A pracuji furt na nějakém projektu. Na noťas si musím vydělat a proto jsem chtěl makat v TXT a pak hodit do prográmku a zkompilovat.. (Kdyby se našel někdo kdo umí hodně grafiku, kodovat a dělat moviečka z CS/CSS, prosím icq: 554-489-302, děkuji) To je vtip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Pujde to podle toho co postuje Raz3r, nedávno to vyšlo ... využiješ exploit v demu Patapon 2, pak nahodíš loader a potom bookr. Mimochodem psát na PSP je hloupost, já jsem rád, když napíšu svůj nick :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Aha takže ten exploit je už použitelnej? Tak ale stejně v bookru přeci nejde psát ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Mně jen vrtá hlavou politika sony. Proč nevydali svoji vlastní aplikaci (samozřejmě nějak zpoplatněnou) pro čtení txt, pdf atd? Jen by na tom vydělali. Jestliže to teď díky exploitu jde, tak už je to fuk, ale spoustu lidí s neflashnutelnejma psp tím podle mě naštvali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tak sony nevydalo snad žádnou aplikaci na psp kromě her. Napadá mě jen nějaký ten chat co byl v psp, ale to pak stejně zrušili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Mně jen vrtá hlavou politika sony. Proč nevydali svoji vlastní aplikaci (samozřejmě nějak zpoplatněnou) pro čtení txt, pdf atd? Jen by na tom vydělali. Jestliže to teď díky exploitu jde, tak už je to fuk, ale spoustu lidí s neflashnutelnejma psp tím podle mě naštvali. To je marketing, obchodni strategie. PSP je herni konzole. Na hrani. Pokud chces cist, kup si http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&categoryId=8198552921644523779 (to by ti rekla Sony) Sony samozrejme nechce udelat all in one zarizeni, ktere ti umozni vse - to by jsi pak nemel duvod utracet penize za dalsi zarizeni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malenka1 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Prosím o radu. Je tedy možné na PSP Sony, FW 6.00, nainstalovat nějaký software ke čtení knih?? Pokud ano, prosím o detailní radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mourek1468625049
Zdravíčko, omlouvám se, že zase otravuji, ale nevím si rady, jako většina lidí co píše na toto bezvadné forum. Ale k věci.
Mám PSP 3000 -> Ať tam nahraji cokoliv, vypíše se mi hláška: "This game cannot be started. The data is corrupted."
Můžete mi poraďit, jak udělat, aby mi to vše jelo. Hlavně icq a bookr?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.