sasa.lohr Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Mam problem se systemem. Jde o to, ze jsem si pretaktoval cpu (celeron d 2,8Ghz) na 3,4Ghz bylo to ok a stabilni pak jsem ale musel preinstalovat system a najednou byl nestabilni, tak jsem snizil takt na 3,2Ghz jenze pak jsem zapokil starsi HDD a najednou je vse v pytli, snizil jsem takt na puvodni 2,8 a stale vysoce nestabilni myslite ze by pomohlo znovu preinstalovat system? vim, ze nic jineho s tim asi nepujde delat, ale uz se mi do toho znova nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Mam problem se systemem. Jde o to, ze jsem si pretaktoval cpu (celeron d 2,8Ghz) na 3,4Ghz bylo to ok a stabilni pak jsem ale musel preinstalovat system a najednou byl nestabilni, tak jsem snizil takt na 3,2Ghz jenze pak jsem zapokil starsi HDD a najednou je vse v pytli, snizil jsem takt na puvodni 2,8 a stale vysoce nestabilni myslite ze by pomohlo znovu preinstalovat system? vim, ze nic jineho s tim asi nepujde delat, ale uz se mi do toho znova nechce a kdyz tam das to HDD na kterym to bezelo tak to na tech 2.8Ghz nedrzi?a nestabilni znamena co presne?modra smrt vypina se?restaruje zamrza?a nic proti ale ono taktovat celeron nema moc cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Celeron D 2,8GHz mam taky a jede stabilně 24hodin denně na 3,61GHz. Nemáš slabý zdroj? Upřesni ten pojem nestabilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 zamrzava zdroj mam 480W, takze tim to urcite neni hlavne to nejdrive bezelo ok na 3,4 jinak to urcite znat je, kdyz jsem mel tech 3,4 tak uz to litalo daleko rychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 zamrzavazdroj mam 480W, takze tim to urcite neni hlavne to nejdrive bezelo ok na 3,4 jinak to urcite znat je, kdyz jsem mel tech 3,4 tak uz to litalo daleko rychleji no muze se taky stat ze si to CPU tim taktovanim znicil...a co to stary HDD nebo co si to tam psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 no zacalo to tim , ze jsem zapojil stry hdd, jenze se prehrivalo a zasekavalo se pc, tak jsem se kouk do everestu a zjistil jsem ze je pc najednou netabilni podtaktoval jsem ale porad stejne, tak jsem vyndal hdd , ale problem je tu porad holt preinstaluu windows ale znicene podle me byt nemuze, teplota nesla pres 70°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 zamrzavazdroj mam 480W, takze tim to urcite neni Tak zdroj je na to dost silnej... Zamrzáva jen tak nebo, když je větší zátěž na procesor (hrajes, prehravas HD videa)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 kdyz je vetsi zatez, nebo po chvilce jen tak, zjistil jsem to kdyz jsem paril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Muzes mit zniceny hdd , taky mi pc zamrzavalo , hdd mel poruchu vyhledavani . Nastesti byl jeste v zaruce . Zjistis to v nejakem programu na diagnostiku disku , ale uz nevim ja se jmenuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 no zacalo to tim , ze jsem zapojil stry hdd, jenze se prehrivalo a zasekavalo se pc, tak jsem se kouk do everestu a zjistil jsem ze je pc najednou netabilnipodtaktoval jsem ale porad stejne, tak jsem vyndal hdd , ale problem je tu porad holt preinstaluu windows ale znicene podle me byt nemuze, teplota nesla pres 70°C a ted tam jaky HDD?jestli to stary ktery se seka a prehrejva tak se nediv :D a jestli to novy tak muze bejt to CPU....a teplota s tim nema co delat..jestli se znicilo tim taktovanim tak teplota muze bejt normalni....kdyby byla az moc vysoka tak by se PC melo automaticky vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 to bude asi tim diskem, posledni dobou se totiz docela prehriva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Jaký značky je ten zdroj? To, že má 480 W nic neznamená (jestli jsou vyteklý kondíky, tak může bejt nestabilní i 1000 W zdroj). Zkoušels memtest na paměti? Co kondenzátory na desce, nejsou nafouknutý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 deska je nova, zdroj temer taky, jen pameti a cpu jsou starsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Máš nainstalovaný všechny ovladače od desky (speciálně různý drivery pro čipset)? Jestli jo, tak můžeš zkusit odpojit ten novej disk, DVD-romku a všechno další, co není potřeba (tzn. nechat jen jeden RAM modul v první slotu, systémovej disk a grafickou kartu) a pustit na tom Furmark a Orthose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 ten disk uz jsme vyndal, ostatni vyzkousim pozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 tak ted znovu nahravam windows, tak jsem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasa.lohr
Mam problem se systemem.
Jde o to, ze jsem si pretaktoval cpu (celeron d 2,8Ghz) na 3,4Ghz
bylo to ok a stabilni
pak jsem ale musel preinstalovat system a najednou byl nestabilni, tak jsem snizil takt na 3,2Ghz
jenze pak jsem zapokil starsi HDD a najednou je vse v pytli, snizil jsem takt na puvodni 2,8 a stale vysoce nestabilni
myslite ze by pomohlo znovu preinstalovat system? vim, ze nic jineho s tim asi nepujde delat, ale uz se mi do toho znova nechce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.