Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nestabilni system

sasa.lohr

Otázka

Mam problem se systemem.

Jde o to, ze jsem si pretaktoval cpu (celeron d 2,8Ghz) na 3,4Ghz

bylo to ok a stabilni

pak jsem ale musel preinstalovat system a najednou byl nestabilni, tak jsem snizil takt na 3,2Ghz

jenze pak jsem zapokil starsi HDD a najednou je vse v pytli, snizil jsem takt na puvodni 2,8 a stale vysoce nestabilni

myslite ze by pomohlo znovu preinstalovat system? vim, ze nic jineho s tim asi nepujde delat, ale uz se mi do toho znova nechce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mam problem se systemem.

Jde o to, ze jsem si pretaktoval cpu (celeron d 2,8Ghz) na 3,4Ghz

bylo to ok a stabilni

pak jsem ale musel preinstalovat system a najednou byl nestabilni, tak jsem snizil takt na 3,2Ghz

jenze pak jsem zapokil starsi HDD a najednou je vse v pytli, snizil jsem takt na puvodni 2,8 a stale vysoce nestabilni

myslite ze by pomohlo znovu preinstalovat system? vim, ze nic jineho s tim asi nepujde delat, ale uz se mi do toho znova nechce

a kdyz tam das to HDD na kterym to bezelo tak to na tech 2.8Ghz nedrzi?a nestabilni znamena co presne?modra smrt vypina se?restaruje zamrza?a nic proti ale ono taktovat celeron nema moc cenu...

Odkaz ke komentáři

• 0
zamrzava

zdroj mam 480W, takze tim to urcite neni

hlavne to nejdrive bezelo ok na 3,4

jinak to urcite znat je, kdyz jsem mel tech 3,4 tak uz to litalo daleko rychleji

no muze se taky stat ze si to CPU tim taktovanim znicil...a co to stary HDD nebo co si to tam psal?

Odkaz ke komentáři

• 0

no zacalo to tim , ze jsem zapojil stry hdd, jenze se prehrivalo a zasekavalo se pc, tak jsem se kouk do everestu a zjistil jsem ze je pc najednou netabilni

podtaktoval jsem ale porad stejne, tak jsem vyndal hdd , ale problem je tu porad

holt preinstaluu windows

ale znicene podle me byt nemuze, teplota nesla pres 70°C

Odkaz ke komentáři

• 0
no zacalo to tim , ze jsem zapojil stry hdd, jenze se prehrivalo a zasekavalo se pc, tak jsem se kouk do everestu a zjistil jsem ze je pc najednou netabilni

podtaktoval jsem ale porad stejne, tak jsem vyndal hdd , ale problem je tu porad

holt preinstaluu windows

ale znicene podle me byt nemuze, teplota nesla pres 70°C

a ted tam jaky HDD?jestli to stary ktery se seka a prehrejva tak se nediv :D a jestli to novy tak muze bejt to CPU....a teplota s tim nema co delat..jestli se znicilo tim taktovanim tak teplota muze bejt normalni....kdyby byla az moc vysoka tak by se PC melo automaticky vypnout.

Odkaz ke komentáři

• 0

Máš nainstalovaný všechny ovladače od desky (speciálně různý drivery pro čipset)?

Jestli jo, tak můžeš zkusit odpojit ten novej disk, DVD-romku a všechno další, co není potřeba (tzn. nechat jen jeden RAM modul v první slotu, systémovej disk a grafickou kartu) a pustit na tom Furmark a Orthose.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu