Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grafick� karta

marekgengel111

Recommended Posts

Takže potřeboval by jsem poradit s výběrem grafické karty. Chci aby grafická karta měla pamět 1gb a aby to bylo DDR3. investuji do toho max 3500kč (doufám že to bude stačit)

jinak chci aby jsem třeba rozjel GTA IV na max detaili.

zde jsem našel jednu kartu, která se mi docela líbí (napište jestli je dobrá atd..) http://www.itzona.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ALL=687780

díky moc za názory :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže potřeboval by jsem poradit s výběrem grafické karty. Chci aby grafická karta měla pamět 1gb a aby to bylo DDR3. investuji do toho max 3500kč (doufám že to bude stačit)

jinak chci aby jsem třeba rozjel GTA IV na max detaili.

zde jsem našel jednu kartu, která se mi docela líbí (napište jestli je dobrá atd..) http://www.itzona.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ALL=687780

díky moc za názory :-D

jo je dobra ale mam defakto to to same ale ta cena je tam premrstena....pridej par stovek(200-300)a kup si HD5770

hlavne nevim jestli je to ta nova *opravdova 9800Gt* ktera je vyrabena 55nm nebo stara 8800gt jen predelana a vyrabena 65nm...a kdyz 9800 tak uz GTX

Odkaz ke komentáři

hmm, hlavne ma pasivni chladic, sice bude ticha, ale zase ji nenataktujes, teda ale spon ne dost

urcite si kup bud 5750-70

jenze za 5770 daz 4000

za 5750 3500kc

nebo si kup 4850 kolem 3000

4890 by byla lepsi, ale tu uz asi nesezenes

vykon je ale velice rozlisny,

Odkaz ke komentáři

hele a nemohl by jsi mi sem dat nejaky odkaz na ten shop s tou grafickou kartou, která si myslíš že nejlepší ?? max dám za to 3500

ted jsem zjistil ze ty 5750-70 jsou vsechny DDR5 a to ja mit nemuzu musim mit jedine DDR3

co tady ta myslís ze je to co potrebuju?? http://www.vmshop.cz/index.php?ware_id=16643

Odkaz ke komentáři

a jde nejak zjistit jestli mi tam jde na desku DDR5??

uz ji mam starou 3 roky

jde to zjistit velice jednoduše: na základní desku nepůjde DDR5, protože není ještě ani DDR4 operační paměti. v každém případě DDR4 nebo DDR5 je paměť té grafické karty, takže Ti základní deska nemusí podporovat DDR4 nebo DDR5 (ta je jen pro tu grafiku)...

pro Tebe je směrodatné, abys měl PCI-E slot a dostatečně výkonný zdroj pro tu danou grafickou kartu, kterou si vybereš...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu