kingcz Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 hraje nekdo tuhle hru na Xlink kai? Nechtel by nekdo hrat Coop se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comedian Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 MGS bych si v Coop fakt rád zahrál, ale s Xlink kai nemám žádný zkušenosti - navíc jsem četl nějaké příspěvky ohledně toho, že je je zde problém s pingem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 no ono to zalezi na tom jestli mas Wifi USB adapter a dobry ADSL. ja osobne mam Wifi USB od Belkin a ADSL od O2 a slape v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Já bych taky zahrál, bohužel nemam adaptér který by to podporovalo. Nejde to asi nějak normálně jen přes wifi co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 bohuzel pres normalni Wifi co mame od routera to nejde. Ale kdyz mas Wifi kartu tak to by slo. Ja osobne mam tady USB adapter zakoupeny od Alzahttp://www.alza.cz/belkin-f5d7050nv-d144126.htm. je nejlevnejsi USB adapter v CR podporovany Xlink, myslim, a funguje jak ma byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 taky bych zapařil......ale ještě se mi nepovedlo přes muj usb wifi adapter se s psp-čkem připojit na moji wifinu........s Iphonem mi to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 trochu jsem to nepochopil tady jde o to připojit psp k netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Ne přes ten program jdou hrát ad-hoc hry i přes infrastructure, ale podporuje jen některé usb wifi karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Presne tak. spousta her na psp nema funkci infrastructure, ale maji ad-hoc, coz dovoli urcenemu poctu lide hrat spolu ale s podminkou, ze jsou v dostupne vzdalenosti cca 15m. A prave Xlink kai umoznuje hrat tyhle hry s lidmi z jinych koutu sveta, tim se z tech her jako se staly takove jako kdyby mely infrastructure. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.