margot Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 cau prosim dejte mi sem naky linkana klip kesha tik tok v mp4 v rozliseni 480 272 aby mi to jelo v psp diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kundrata12 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 stahni si ho z youtube a preformatuj ve formaatfactory např. ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 tak dik ale chtel sem si to primo ztahnout :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kundrata12 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 nj vsechno neco stoji a prace te neubude ... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Tady to máš, bohužel již PSP nemám a program na převod videí přímo pro PSP nepoužívám tak nevím jestli se ti to spustí a jaká bude kvalita, ale mělo by to být OK. :) http://uloz.to/5100674/kesha-tik-tok-dvdrip-2009-x264-sno.mkv.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kundrata12 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Razzer obdivujute si ochotny clovek :) to se jentak nevidi mas odemne velky obdiv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 a nebo si dej pred nazev videa kdyz se na nej koukas kick, napr. www.kickyoutube.com/blablabla a tam je moznost mp4 hd, tak to si stahni, vetsina tehle funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 www.keepvid.com cez toto stiahneš video z youtube vo všetkých formátach v akých sa dá na YT pozrieť :) ... HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
margot
cau prosim dejte mi sem naky linkana klip kesha tik tok v mp4 v rozliseni 480 272 aby mi to jelo v psp diky:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.