Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

V čem je jiný "Snakebyte Wii XS Wireless Pack white"

Absolutní neznalec

Otázka

Ahoj, ještě mám další hloupý dotaz,třeba už je poslední. Chci ke konzoli dokoupit ještě jednu sadu ovladačů (remote, nunchuck a motion plus), aby mohli hrát dva hráči najednou a narazila jsem na tuhle sadu Snakebyte Wii XS Wireless Pack white, která se podle popisu tváří, že má ty samé funkce, jen je navíc i Nunchuck bezdrátový. Navíc to vyjde mnohem levněji než než ty klasické ovladače. Má to ty samé funkce ebo je to v něčem horší, když je to levnější? předpokládám, že je to taky kompatibilí s konzolí Wii, když to tam prodejce píše. A dokáže ten Motion XS také snímat pohyby v poměru 1:1 nebo to není tak kvalitní??? Díky předem za odpovědi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No s tema wirelles nunchukama nemam moc dobry zkusenosti a vubec to co neni original neni nikdy ono.Sou po netu stovky stiznosti na neoriginalni motion+ to bych radsi koupil origo set.Na aukru se da origo remote+nunchuck+motion+ koupit v setu do litru i s postou coz uz tak strasny neni a furt lepsi nez vyhodit z okna prachy za nejakej neorigo co pujde 14 dni.

Odkaz ke komentáři

• 0
No s tema wirelles nunchukama nemam moc dobry zkusenosti a vubec to co neni original neni nikdy ono.Sou po netu stovky stiznosti na neoriginalni motion+ to bych radsi koupil origo set.Na aukru se da origo remote+nunchuck+motion+ koupit v setu do litru i s postou coz uz tak strasny neni a furt lepsi nez vyhodit z okna prachy za nejakej neorigo co pujde 14 dni.

No jestli chceš tak ti přes aukro prodám za litra tolik origo sad kolik budeš chtít - ale musíš vydržet než dorazí ... z Thaiwanu ... (ne nevěřím, že se na Aukru prodávají originály právě tohohle zboží) "Vyhodil jsem" prachy za neorigo na DX na nunchucku jsem nepoznal rozdíl, na ovladači tak jak je na DX v debatě - budu ho muset otevřít a upevnit plošňák - drnčí. Motion plus jsem o víkendu srovnával s originálem a prostě jsem rozdíl nenašel (ani herně). Hlášení ovladače jako takového je o několik sekund pomalejší. Zde mnou pozorované rozdíly končí ... Na účel 2. nebo další sady to prostě jde ... uvidíme co a jak při delšim a intenzivnějšim používání - teď mě čekají 4 dny s bandou takže to dostane čočku ... (btw nekupoval jsem nejlevnější ale sada 22$ a motion za nějakých 14$)

K tématu: s bezdráty jsem se ještě nepotkal, ale docela bych se toho bál

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu