Dubsky Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Ahoj lidi..Mám takový probém..Koupil jsem si HDD 250GB..Stáhl jsem si Motivy na xko a přes Transfer Kit je nakopíroval do složky jak jsem to měl v návodu a po zapnutí xka tam nejsou..Prosím poradtě..Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dubsky Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Mohl by mi někdo prosím pomoct??Už si stím nevím rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Kam jsi je kopíroval? Spolupracuje Xko s HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dubsky Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Kam jsi je kopíroval? Spolupracuje Xko s HDD? Ano spolupracuje xko s HDD a kopíroval jsem je do Partition 3 do složky Content \ 0000000000000000 \ FFFE07D1 \ 00030000 ... Opravdu už si nevím rady proč to nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dubsky
Ahoj lidi..Mám takový probém..Koupil jsem si HDD 250GB..Stáhl jsem si Motivy na xko a přes Transfer Kit je nakopíroval do složky jak jsem to měl v návodu a po zapnutí xka tam nejsou..Prosím poradtě..Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.