Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 a sdileni/kopirovani souboru

Otázka

Odesláno

Ahoj chtel bych sdilet/kopirovat soubory z PC na PS3...zkousel jsem tady ten navod delal jsem vsechno jak ma bejt ale ikona Nera se mi neobjevila...hlavne nevim jestli to funguje...mam Windows 7 32bit Ultimate a kdyz zapojim sitovej kabel z PS3 tak mi to porad dokola ukazuje jen indetifikace...nevite nekdo jak to rozjet?btw na tomhle PC je nasdilenej net z druhyho PC..ale to snad neva kdyz chci sdilet soubory ne?

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Tu metodu krz nero sem nezkoušel nikdy.....ale co se týče kopírování tak z CD, Flashky a externího disku sem zkoušel a no prob...pak je tu PS3 Media server...tam ani nemusíš kopčit....a z PC ty soubory rovnou otevírat v plejnu...

jj diky :) a ten Media Server se dela jak?me tady porad beha ta identifikace u ty sitovky co je zapojena na PS3 :/

• 0
Odesláno

hoj.. v ps3 musis nekde v nastaveni povolit media server.. a v PC v media playeru(mozna i jinde) kliknes na Datový proud.. a tam povolis to sdileni ale ted uz presne nevim jak.. kazdopadne kdyz pohledas na googlu tak to musis najit... nakonec by se ti mela objevit na ps3 ikonka s logem windows u photo, music, ..

dalsi moznost je stahnout si program PS3 media server.. tam si nastavis primo tu slozku jakou chces v ps3 videt.. ma to vyhodu ze ti to prehraje skoro vsechno bez nejake upravy(vkladani titulku atp)

a dotretice.. pokud mas nejaky sitovy disk, tak v jeho nastaveni zprovoznit UPnP.. to je asi nejlepsi moznost protoze nemusis mit zapnute PC.. jede jenom ten disk

to nastaveni media playeru je myslim popsane v online manualu pro PS3

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu