Romix Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Hraju Lost Vikings na emulatoru pro Super Nintendo, jenomze kdyz seberu jablko, nejde mi pouzit...at mackam co mackam, proste ho nepouziju...bez jablka je to v pohode, ale pak v dalsim levelu musim pouzit bombu abych mohl dal. Kdyz jsem zkousel hru na jinem emulatoru, dela mi to to same...takze asi je na to nejaky figl...nevite nekdo jak na to?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Nikdo netusi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Věci vybíráš selectem a používáš trouhelníkem. Tak to teda mam u snes tyl emulátoru. To jabko taky nejde použít když máš plný zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlken Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Asi máš hodně času co ? Di radši ven a provětrej svou bradavičnatou prdel, než abys zase seděl u PC a PSP. Uvidíš, že to bude šok, ale zvikneš si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Asi máš hodně času co ? Di radši ven a provětrej svou bradavičnatou prdel, než abys zase seděl u PC a PSP. Uvidíš, že to bude šok, ale zvikneš si Az se naucis pravopisu jazyka ceskeho, tak nekam pis... Do te doby by ses mel doma vice ucit, nez litat po venku :) Zakladni veci jako je tahle, zvladam, takze mam cas vysedavat u PC a PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Co to je za retarda? Fungovalo ti to? Ještě by to mohlo být třeba špatným nastavením kláves v emulátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Co to je za retarda? Fungovalo ti to? Ještě by to mohlo být třeba špatným nastavením kláves v emulátoru. Jeste to otestuju...ale myslim, ze uz jsem to zkousel...pomackal jsem snad vsechno...seknu se u toho pokladani bomby. na PC mi to taky nefunguje, at mackam, co mackam...nic se nedeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Teď si matně vzpomínam že jsem s tim měl taky možná dřív problém, když jsem to hrál před několika lety na pc. Já teď hraju na psp dvojku, ale jedničku tam mam taky. Jakej je to level popřípadně jakej má kód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 To je hned ten druhy level... Vezmes bomby a pak musis znicit ten pocitac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tak to je divný mě to jde normálně, máš tu bombu určitě označenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 No, myslim, ze kdyz je oznacena, tak ten ctverecek blika ze? myslim ze ji mam oznacenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ty to používáš když máš zmáčklý select? Přes to to můžeš jen vybírat nebo předávat dalším postavám. Musíš to použít když normálně hraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Zkus si pořádně projít ten lvl a zaměř se na takový ty otazníky, u jednoho je napsaný, jak to přesně použít (jakou kombinací tlačítek), z hlavy to nevim, už jsem tu hru dlouho nehrál. Teď jeden dotaz na adminy/moderátory. Kdo z vás odbanoval toho blba Vlkena? To si tu s nim zas užijem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ty to používáš když máš zmáčklý select? Přes to to můžeš jen vybírat nebo předávat dalším postavám. Musíš to použít když normálně hraješ. Jooo, uz mi to jde...ja sem myslel, ze se to pouziva v tom selectu...diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.