Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pevný disk

marekgengel111

Otázka

chtěl by jsem si dokoupit new harddisk a chci se zeptat jestli muzu mit v PC dva harddisky. jestli nebude nějaký problém třeba když ho budu chtít připojit???

chtěl by jsem si koupit tento : http://shop.freecomp.cz/?Mode=Sti&StiId=84466

může být?? nebo poraďte jinny jestli je tento blby :cheesygrin: díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ted co mam tady to PC tak tam mam taky nejaky HDD 160gb a je u něj napsano SATA II. a jestli ho mam kam zapojit ?? tak to nwm ale kdyz PC koupil tak sem k nemu dostal ruzne kabely a mezi nima je i na pripojeni HDD. tak co myslis pujde to?? a ještě sem se chtěl zeptat myslíš ze ten HDD co jsem si chtěl koupit je dobrý?? (nebo prostě jestli mi stačí??)

Odkaz ke komentáři

• 0
ted co mam tady to PC tak tam mam taky nejaky HDD 160gb a je u něj napsano SATA II. a jestli ho mam kam zapojit ?? tak to nwm ale kdyz PC koupil tak sem k nemu dostal ruzne kabely a mezi nima je i na pripojeni HDD. tak co myslis pujde to?? a ještě sem se chtěl zeptat myslíš ze ten HDD co jsem si chtěl koupit je dobrý?? (nebo prostě jestli mi stačí??)

ja myslim ze jo..proc by nemel...no to je propojovaci kabel z desky na HDD(SATA II)

http://www.esatacables.com/images2/sata-type-l-internal-cable-connections.jpg

+ jeste musis mit jedno napajeni ze zdroje :)

Odkaz ke komentáři

• 0

takže potřeboval by jsem zase help. HDD už mi přišel zapojil sem a nic. když kliknu na ikonu ,,tento počítač" tak tam mám jenom disk ,,C" nevíte někdo co s tím ?? třeba jestli se to nějak nemá nastavit nebo tak... díky

Odkaz ke komentáři

• 0

takže už mi to jde. najel sem do složky správce disků a tam sem to nějak nastavil a dal jsem ho naformátovat a je to. ale ted se chci zeptat třeba když budu něco stahovat např(nějakou písničku)tak chci aby se mi to ukládalo na ten new disk.

PS: třeba by to šlo překopírovat celou složku ,,documents and settings" na ten nový disk. :D co myslíte??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu